8 °C Budapest

Melyik legyen 2016 legmenőbb bankszámlája? Szavazz!

2016. december 19. 14:34

A Pénzcentrum Magyarország leginnovatívabb számlacsomagját keresi. Szavazz (cikkünk végén), 2016-ban melyik banki konstrukció legyen a befutó.

UniCredit Bank - Innovatív Superior Gold számlacsomag

Innovatív Superior Gold számlacsomagját azoknak kínálja a bank, akik Premium Banking ügyfélként kiemelt figyelmet és szolgáltatásokat várnak, és a havi számlavezetési díj teljes visszatérítésének lehetőségével is élni kívánnak. A kapcsolódó Arany betéti kártyával plusz szolgáltatások járnak, amelyek révén ez a számla ideális választás lehet a sokat utazók számára! A legjelentősebb ügyfélelőnyök:

  • a havi zárlati díj díjvisszatérítéssel akár 0 forintra csökkenthető;
  • a SpectraNet Internet Banking Light díjmentesen vehető igénybe;
  • a díjmentes MasterCard Arany érintő betéti főkártyával a vásárlások is díjmentesek;
  • kedvező tranzakciós díjak az állandó átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások esetén;
  • a kártyához automatikusan járó Gold szintű utazási, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás;
  • exkluzív ajánlatok a kártyatulajdonosoknak a MasterCard Premium Selection programja révén;
  • Díjmentesen vehető igénybe a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján a MasterCard Lounge váró.

GRÁNIT Bank - Digitális számlacsomag

A Digitális számlacsomag 0 Ft-os havi díj mellett a GRÁNIT eBank applikációval elősegíti a banki költségek csökkentését, ösztönöz a költséghatékony digitális megoldások használatára és egyedülálló biztonsági és fizetési funkciókat nyújt. A számlanyitáskor azonnal átvehető a GRÁNIT Most bankkártya; az összes tranzakcióról ingyenes internetes iSMS érkezik, az applikációval lezárható és feloldható a bankkártya (Lock funkció), valamint a vásárlási és készpénzfelvételi limitek bármikor módosíthatóak; az NFC képes androidos okostelefonnal fizetni lehet (GRÁNIT Pay). A számlacsomaghoz kapcsolódó akcióval a dombornyomott MasterCard kártyával rendszeresen vásárló ügyfeleknek évente egyszer a Bank visszatéríti a költségeket max. 10.000 Ft-ig, amivel az éves költségek akár 0-ra csökkenthetőek.

K&H Bank - prémium számla- és szolgáltatáscsomag

A prémium számla- és szolgáltatáscsomag nem csupán a lakossági bankszámlát és az ahhoz kapcsolódó szükséges szolgáltatásokat tartalmazza, hanem a legtöbb olyan számlavezetéssel összefüggő banki szolgáltatást és biztosítást is, amelyre pénzügyei intézése során ügyfeleinknek szüksége lehet. A számlacsomagban a K&H VISA arany bankkártyát mindenkori éves díj mentesen vehetik igénybe ügyfeleink. A presztízs kártyához kapcsolódó, az egész világra kiterjedő utazási asszisztencia szolgáltatással gondoskodunk ügyfeleinkről a nap 24 órájában, így váratlan helyzetekben is számíthatnak ránk. A számlacsomaghoz igényelhető K&H World MasterCard plusz hitelkártya szintén mindenkori éves díj mentesen vehető igénybe a kapcsolódó otthon és gépjármű asszisztencia szolgáltatással, valamint beépített utaasbiztosítással együtt. Prémium szolgáltatásunk kulcsa a magasan képzett személyes tanácsadó, aki választ ad ügyfeleinknek a bankkal és biztosításokkal kapcsolatos összes kérdésükre, mindezt elsőbbségi kiszolgálás mellett. Prémium ügyfeleink kényelme érdekében a legtöbb felmerülő költséget magában foglalja a K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag havi számlavezetési díja, amely akár 0 forint is lehet az igénybevételi feltételek teljesítése esetén.

MKB Bank - Díjcsökkentő e-szolgáltatáscsomag

Új ügyfélként 0 Ft-os havi díjért érhetők el az alapvető pénzügyi szolgáltatások:

  • díjmentes bankszámla,
  • éves díj nélküli bankkártya,
  • valamint havi díj nélkül a TeleBANKár és a NetBANKár szolgáltatás, ingyenesen letölthető Mobilappal.

Azok vehetik igénybe, akik

  • az igénylést megelőző két évben nem rendelkeztek számlával a banknál,
  • betéti bankkártyát igényelnek,
  • megadják a két ingyenes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot,
  • valamint igénybe veszik a NetBANKárt.

A csomag összesen 12 hónapig használható. Ezt követően a szolgáltatások a Praktika szolgáltatáscsomagra meghatározott feltételekkel vehetők igénybe.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

OTP Bank - Simple szolgáltatáscsomag

Mi az OTP Simple? Nem csak egy bankkártya, nem is csak egy számlacsomag, vagy egy kiszolgálási koncepció. Az OTPSimple egy on-line, moduláris szolgáltatáscsomag, amely új dimenziót nyitott a bankolásban. A tudatos ügyfelek megoldása: ügyfeleink saját tapasztalataik és igényeik szerint állíthatják össze, hogy hogyan épüljön fel a banki szolgáltatáscsomagjuk. Egyetlen szerződés megkötése után egy átlátható, szabadon variálható rendszerben plusz adminisztráció és papírok nélkül akár havonta módosíthatják az igénybe vett szolgáltatásokat. Mit kínálunk még?

  • díjmentes számlanyitás
  • díjmentes számlavezetés (feltételekhez kötött)
  • díjmentes OTP Simple MasterCard Online PayPass kártya (1. évben)
  • díjmentes OTP Simple Direkt hozzáférés
  • díjmentes OTP SmartBank alkalmazás
  • díjmentesen letölthető számlakivonat
  • az ország legnagyobb fiók- és ATM-hálózata

CIB Bank - ECO bankszámla

  • 2016-ban elindítottuk a CIB ECO bankszámlát, mely egyetlen egyszerű feltétellel kínál ingyenes számlavezetési díjat: mindössze a nettó minimálbérnek megfelelő, 73 815 forint összegű havi jóváírást kell teljesíteni a díjmentességhez. Azaz ha ekkora összeg havonta jóváírásra kerül a számlán, 0 Ft a számlavezetési díj!
  • Ráadásul most az első évben nincs éves bankkártya díj sem, és az online felületeken (internetbankban, mobilapplikációban) végzett összes belföldi forint átutalás díja ugyanúgy korlátlanul 0 forint, mint a csoportos beszedési és az állandó átutalási és átvezetési megbízás teljesítésének a díja.
  • A CIB Bank mobilalkalmazásban elérhető az Okos értesítések funkció, mellyel a banki SMS-értesítők helyett a számla- és kártyatranzakciók nyomon követésének díja szintén 0 Ft!

Raiffeisen Bank - Aktivitás 2.0 számlacsomag

A számlacsomag jövedelemfeltétel nélkül, szélesebb ügyfélkör számára kínál havidíj mentesen számlavezetési szolgáltatást. Az ügyfélnek elegendő mindössze havi négy teljesült tranzakció (ATM készpénzfelvétel, átutalás, csoportos beszedés vagy kártyás vásárlás) teljesítése minimum 50 ezer forint értékben és egy aktivált betéti kártya az ingyenes számlavezetéshez. A számlacsomagban a számlavezetési díjmentesség teljesítésétől függetlenül díjmentes a bankkártyás vásárlás, a csoportos beszedési megbízás, kedvezményes a belföldi Raiffeisen ATM-es forint készpénzfelvétel, és kedvező díjszabású az online megadott eseti és állandó átutalási megbízás teljesítése.

Budapest Bank - Jóljáró számlacsomag

A "Jóljáró" csomag azoknak ajánlott, akik egyszerre, kedvező feltételek mellett igényelnék a bank szolgáltatásait: minél több szolgáltatást választanak egyetlen csomagban, annál több kedvezményt kaphatnak, így egy év alatt akár több tízezer forintot is megtakaríthatnak. A csomag számos élethelyzetre kínál megfelelő pénzügyi megoldást: lakossági fizetési számlát, megtakarítási számlát, valamint bizonyos feltételek teljesülése esetén folyószámlahitelt is tartalmaz.

Végeredmény - szavazás lezárva: 2017.01.03. 11:00

NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 23. 19:14
Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Siófokon jelenleg is zajló Digital-Media Hung...
Bankmonitor  |  2024. április 23. 16:07
Az MNB ma az alapkamat további csökkentéséről döntött: az irányadó kamatszint 50 bázispontos mérsékl...
Holdblog  |  2024. április 23. 12:12
A nyers kakaóbab felhasználásának és kinálatának aránya már harmadik éve deficites, és a jövő is biz...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem