2020. július 11. szombat Nóra, Lili

Megbánhatod, ha a héten nem adtál fel lottót: rég volt ilyen főnyeremény!


Hónapok óta csak halmozódik a főnyeremény az Ötöslottón, így a harmadik játékhéten már majdnem kétmilliárd forintot nyerhet az, aki mind az öt számot eltalálja! Szelvényeket egészen szombat délutánig lehet feladni.

16 héten keresztül nem volt telitalálatos szelvény az Ötöslottón, így a főnyeremény majdnem kétmilliárd forint a harmadik játékhéten. Lottózni az utolsó pillanatokig lehet, másfél órával a sorsolás előtt tudják feladni az utolsó lottószelvényt.

A Szerencsejáték Zrt. emlékezetett: az Ötöslottó 62 éves története alatt volt már jó néhány halmozódás. A leghosszabb öttalálatos nélküli időszak 2003-ban volt, akkor 38 héten keresztül nem volt telitalálatos. Az eddigi legnagyobb nyereményt 2003. november 29-én vitte el egy szerencsés játékos, aki Sárváron adta fel szelvényét, amellyel több, mint 5 milliárd forintot nyert. Minden idők második legnagyobb nyereménye is 5 milliárd forint feletti volt.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk