2019. január 22. kedd Vince, Artúr

Még mindig rejtély, mekkora lesz a minimálbér jövőre


Akár a héten, de legkésőbb a két ünnep között kiderülhet, mekkora lesz a jövő évi béremelés mértéke - írja a Világgazdaság. A minimálbér és bérminimum mértékéről a kormány dönt majd, mivel a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumon (VKF) nem született megállapodás.

Akár már a héten döntés születhet a minimálbér mértékéről, de Varga Mihály legkésőbb a két ünnep között bejelenti, hogy mekkora lesz az emelkedés.

A munkáltatók, munkavállalók és kormány részvételével lezajlott VKF tárgyalásokon nem született megállapodás, így most a kormányon a sor, hogy meghatározza a béremelés mértékét. A munkáltatókat képviselő Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke abban bízik, hogy reálbéren számolva végül 6-8 százalékos pluszt jelent be a kormány.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 7 131 forintos törlesztőrészlettel az MKB nyújtja (THM 19,08%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 7 610 forintos törlesztőt (THM 20,37%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hiába van padlón a kamat: a hiteled dupláját is behajthatja rajtad a bankod
Mutatjuk, hogy mitől függ a kamatköltség teljes összege.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk