2019. augusztus 18. vasárnap Ilona

Lottónyereményért öltek bestiális módon Magyarországon: családtag az elkövető

  • Blikk
  • 2019. július 31. szerda 18:01

Megmaradt lottónyereménye miatt ölhette meg bestiális módon saját nagyapját egy sajószentpéteri és annak barátnője.

Szerencsejátékból megmaradt pénz miatt ölhette meg 83 éves nagyapját még áprilisban egy 31 éves sajószentpéteri férfi és annak barátnője - írja a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy az idős férfi nemrégiben nagyobb összegű lottónyeremény tulajdonosa lett, amiről a családja, közöttük unokája és annak barátnője is tudott. Az információk szerint a páros elhatározta, hogy pénz kér az idős embertől, ám amikor annak házához elmentek, a nagyapa nem nyitott ajtót, ezért a vádlottak a magukkal vitt konyhakésekkel átmásztak a kerítésen, majd felfeszítették az ablakot.

Amikor bejutottak a házba elkezdték keresni a pénzt, ám találtak semmit. A kutatás közben az egyik szobában észrevették az idős férfit, akit hiába szólongattak, nem ébredt fel. Ekkor a lap írása szerint az unoka felvett egy betondarabot, amivel fejbe vágta saját nagyapját, majd a nála lévő konyhakéssel össze is szurkálta. Ám ekkor a páros azt hitte a férfi még nem halt meg, ezért az unoka barátnője is többször megszúrta az idős férfit.

Bár a történések alatt az elkövetők kesztyűt és lábzsákot is viseltek, hamar lebuktak, jelenleg letartóztatásban vannak. A nyomozó hatóság nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítja a párt, és az sem kizárt, hogy a későbbiekben az elkövetőknek előre kiterveltség miatt is felelniük kell.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 6 544 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 11,73 %), de nem sokkal marad el ettől az OTP 7 781 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és a Provident konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Kiderült a sörtitok: ezzel itatják a magyarokat a gyárak
Rákaptak a drágább, minőségi sörökre a magyarok.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

08.15-08.21
Országos

Lidl

08.15-08.21
Országos

Auchan

08.15-08.28
Országos

Tesco

08.15-08.18
Országos

Spar

08.15-08.21
Országos

Interspar

08.15-08.21
Országos

Kika

08.14-08.18
Országos

Lidl

Iskolakezdés
08.01-09.14
Országos