2020. július 7. kedd Apollónia

Leállás a magyar banknál: több fontos szolgáltatás sem érhető el


"Technikai okok miatt a K&H weboldala, a K&H e-bank, a K&H mobilbank és a K&H SZÉP kártyával való online fizetés jelenleg nem elérhető" - szúrta ki a tájékoztatást a Pénzcentrum a K&H Bank hivatalos Facebook oldalán. A probléma elhárításán gőzerővel dolgoznak.

Frissítés (2019.11.02. 19:45): A K&H Bank weboldala, és a szolgáltatások egy része újra elérhető. A Bank tájékoztatása szerint "a K&H mobilbank újra zavartalanul működik, a K&H e-bank pedig jelenleg az alábbi linken érhető el: https://ebank.sso.kh.hu/sso-eai-web/home?0"

 

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS