2019. április 24. szerda György

Leállás a magyar banknál: a netbank és a telebank sem működik


Lehalt az MKB Bank online felhasználói felülete - a NetBANKár és a MobilBANKár egyaránt nehezen elérhető, egyeseknek lassú, másokat nem is enged bejelentkezni. Felhívtuk a telefonos ügyfélszolgálatot, ahol arról tájékoztatnak, hogy a szolgáltatások átmenetileg nem elérhetőek.

Friss! Hétfőn este az MKB Bank közölte: "A működés megszokott rendjének visszaállítása folyamatos, időleges lassulások átmenetileg még előfordulhatnak." Az MKB alaprendszere, bankkártya-rendszere, valamint a rögzített átutalások teljesítése a bank szerint problémamentesen működik.

Több olvasónk is panaszkodott arról, hogy az MKB NetBANKár és a MobilBANKár egyaránt nem működik megfelelően. A NetBANKárba nehézkes a belépés - némelyik olvasónkat nem engedi belépni, másoknak folyamatosan betölt. Kipróbáltuk a szerkesztőségben is, mi is hasonló problémákat tapasztaltunk a NetBANKár és a MobilBANKár esetén is. Az alábbi képet egyik olvasónk küldte:

Felhívtuk a telefonos ügyfélszolgálatot is, ahol a következő üzenetet mondta be a gép:

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy TeleBANKár szolgáltatásunk átmenetileg szünetel. Biztosítjuk, hogy minden tőlünk telhetőt elkövetünk rendszereink mielőbbi, teljeskörű használhatósága érdekében. Kérjük, hogy az elektronikus csatornákon beadott tranzakciók státuszát egy későbbi időpontban ellenőrizze. A már beadott tranzakciókat NE ismételje meg!  Az okozott kellemetlenségért türelmét és megértését kérjük! Köszönjük!

Megkerestük a bankot, hogy mikorra várható a probléma megoldása. Az MKB az alábbi választ adta:

Az MKB Bank banki core rendszerétől független alapvető adatforgalom-irányitó rendszer meghibásodása miatt átmeneti lassulás vagy időszakos szolgáltatás kiesés tapasztalható. A hiba felmerülését követően a bank szakértői - a beszállító bevonásával - azonnal megkezdték az okok feltárását. Az érintett adatok feldolgozása megkezdődött, a normál működés helyreállítása folyamatban van.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 261 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 13,79%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 14 875 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk