2019. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Leállás a magyar banknál: a netbank és a telebank sem működik


Lehalt az MKB Bank online felhasználói felülete - a NetBANKár és a MobilBANKár egyaránt nehezen elérhető, egyeseknek lassú, másokat nem is enged bejelentkezni. Felhívtuk a telefonos ügyfélszolgálatot, ahol arról tájékoztatnak, hogy a szolgáltatások átmenetileg nem elérhetőek.

Friss! Hétfőn este az MKB Bank közölte: "A működés megszokott rendjének visszaállítása folyamatos, időleges lassulások átmenetileg még előfordulhatnak." Az MKB alaprendszere, bankkártya-rendszere, valamint a rögzített átutalások teljesítése a bank szerint problémamentesen működik.

Több olvasónk is panaszkodott arról, hogy az MKB NetBANKár és a MobilBANKár egyaránt nem működik megfelelően. A NetBANKárba nehézkes a belépés - némelyik olvasónkat nem engedi belépni, másoknak folyamatosan betölt. Kipróbáltuk a szerkesztőségben is, mi is hasonló problémákat tapasztaltunk a NetBANKár és a MobilBANKár esetén is. Az alábbi képet egyik olvasónk küldte:

Felhívtuk a telefonos ügyfélszolgálatot is, ahol a következő üzenetet mondta be a gép:

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy TeleBANKár szolgáltatásunk átmenetileg szünetel. Biztosítjuk, hogy minden tőlünk telhetőt elkövetünk rendszereink mielőbbi, teljeskörű használhatósága érdekében. Kérjük, hogy az elektronikus csatornákon beadott tranzakciók státuszát egy későbbi időpontban ellenőrizze. A már beadott tranzakciókat NE ismételje meg!  Az okozott kellemetlenségért türelmét és megértését kérjük! Köszönjük!

Megkerestük a bankot, hogy mikorra várható a probléma megoldása. Az MKB az alábbi választ adta:

Az MKB Bank banki core rendszerétől független alapvető adatforgalom-irányitó rendszer meghibásodása miatt átmeneti lassulás vagy időszakos szolgáltatás kiesés tapasztalható. A hiba felmerülését követően a bank szakértői - a beszállító bevonásával - azonnal megkezdték az okok feltárását. Az érintett adatok feldolgozása megkezdődött, a normál működés helyreállítása folyamatban van.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg, emellett 250 ezer forint feletti jövedelemmel és jövedelemátutalással számoltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 13 155 forintos törlesztőt (THM 13,57%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis az OTP, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk