2020. augusztus 8. szombat László

Kiderült, honnan van a magyar luxusfeleség családjának vagyona


Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád fényűző körülmények között élnek, és friss videóbejegyzésükben azt is elárulták, honnan van a vagyonuk és mivel töltik a mindennapokat.

A Luxusfeleségekből ismert Polgár Tünde és férje Polgár Árpád online elérhető 20-30 perces videókkal szórakoztatja az érdeklődőket, melyben részletesen beszámolnak, hol és hogyan élnek, mit esznek a legszívesebben. A leutóbbi, június 5-én megjelent videókban az őket rendszeresen nézők kérdéseire válaszoltak őszintén tabuk nélkül, így arra is, miből élnek, illetve honnan van a vagyonuk.

Mint kiderült, ingatlanokba fektették a műkereskedelemből szerzett pénzt, ami annyira jól sikerült, hogy ma már nem is kell dolgozniuk, csak élvezik az életet és utazgatnak: fél évet Magyarországon töltenek, felet pedig Floridában töltenek.

Az örököseim pénzét költöm

- mondta el a videóban. Árpád legszívesebben festeget, Tünde hobbija pedig a főzés.

Ingatlanbefektetés - még mindig népszerű

A magyarok közt nagyon kedvelt befektetési típus az ingatlanvásárlás, és hiába riogatnak, a szakértők szerint sem az újlakáspiacon, sem a teljes fővárosi lakóingatlanpiacon nincsenek jelen olyan faktorok, amelyek alapján arra lehetne számítani, hogy az árak beláthatón időn belül, érdemben csökkennének. Tehát még mindig megéri ingatlanba fektetni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.