2019. június 18. kedd Arnold, Levente

Kiderült, honnan van a magyar luxusfeleség családjának vagyona


Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád fényűző körülmények között élnek, és friss videóbejegyzésükben azt is elárulták, honnan van a vagyonuk és mivel töltik a mindennapokat.

A Luxusfeleségekből ismert Polgár Tünde és férje Polgár Árpád online elérhető 20-30 perces videókkal szórakoztatja az érdeklődőket, melyben részletesen beszámolnak, hol és hogyan élnek, mit esznek a legszívesebben. A leutóbbi, június 5-én megjelent videókban az őket rendszeresen nézők kérdéseire válaszoltak őszintén tabuk nélkül, így arra is, miből élnek, illetve honnan van a vagyonuk.

Mint kiderült, ingatlanokba fektették a műkereskedelemből szerzett pénzt, ami annyira jól sikerült, hogy ma már nem is kell dolgozniuk, csak élvezik az életet és utazgatnak: fél évet Magyarországon töltenek, felet pedig Floridában töltenek.

Az örököseim pénzét költöm

- mondta el a videóban. Árpád legszívesebben festeget, Tünde hobbija pedig a főzés.

Ingatlanbefektetés - még mindig népszerű

A magyarok közt nagyon kedvelt befektetési típus az ingatlanvásárlás, és hiába riogatnak, a szakértők szerint sem az újlakáspiacon, sem a teljes fővárosi lakóingatlanpiacon nincsenek jelen olyan faktorok, amelyek alapján arra lehetne számítani, hogy az árak beláthatón időn belül, érdemben csökkennének. Tehát még mindig megéri ingatlanba fektetni.

Jól jönne 5 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 5 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 86 426 forintos törlesztővel a K&H Bank (THM 7,97 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank (87 194 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az CIB (87 368 Ft/hó; THM 8,17 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Így épül tovább a magyar gyárország: ezen a listán is csúnyán leszerepeltünk
Az Európai Bizottság a napokban publikálta az EU-tagállamok innovációs eredményeit.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

06.13-06.19
Országos

Spar

06.13-06.19
Országos

Aldi

06.13-06.19
Országos

Lidl

06.13-06.19
Országos

Tesco

06.13-06.19
Országos

Auchan

06.13-06.19
Országos

Praktiker

Tavasz, nyár, kert
04.04-07.31
Országos