2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Itt vannak a mobilszolgáltatók ünnepi akciói: ingyen mobilnet, korlátlan beszélgetés


Ahogy minden évben, idén is készülnek a hazai mobilszolgáltatók az ünnepekre. A vállalatok célja az is, hogy megkönnyítsék a családi készülődést, kapcsolattartást, hozzájáruljanak hogy a vírusmentes ünnepléshez.

Különböző kedvezményeket kínálnak idén is az ünnepi időszakra a mobilszolgáltatók: ingyen mobilnetet, korlátlan beszélgetést. 

Telekom

A szolgáltató tájékoztatása szerint az Ünnepi Korlátlan Netet vagy az Ünnepi Korlátlan Beszélgetést a Telekom alkalmazás menüjének Telekom adventi naptár pontjában aktiválhatják a lakossági előfizetők. December 7. és 20. között heti egyszer 2 napra kérhetik az ügyfelek a korlátlan mobilnetet vagy beszélgetést, december 21. és 31. között pedig egyszer kérhetik, de akkor 3 napra tudják aktiválni a kettő közül az egyik lehetőséget.

Telenor

A szolgáltató ügyfelei a MyTelenor alkalmazásban vásárolhatnak kedvezményes adatjet 500 forintért, amely december 22-től - a mai naptól - érvényesíthető, és egészen december 27-én éjfélig érvényes. Ebből a 100 GB-os egyszeri, kiegészítő adatjegyből 1 GB felhasználható az 1. roaming díjzónában, amennyiben lakossági, kisvállalkozói, flottás számlás vagy kártyás, hangalapú publikus vagy zártkörű tarifát használnak.

Decembertől él egy másik kedvezmény is, amelyet a szolgáltató az otthoni tanulás és munkavégzés támogatására nyújt a nagyképernyős (számítógépes, tabletes) hordozható mobilinternet lakossági felhasználók számára. A 30 napra szóló, egyszeri 100 GB ingyenes adatforgalmat minden Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet, MyHipernet Home és Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági előfizető igénybe veheti iskolai igazolás nélkül is.

Vodafone

Az ünnepi extrák közül mobilelőfizetéshez a JóDolgok menüpontban játszhatnak az ügyfelek "ajándékokért" cserébe. A digitális TV előfizetők számára december 10. és január 11. között automatikusan elérhetővé válnak a Filmbox Pro csomag prémium csatornái: mozifilmek reklám nélkül. December 21. és január 3. között pedig 2x5 díjmentes filmmel lepi meg előfizetőit a szolgáltató a Filmtárban! 

Az adventi időszakban pedig a készülékeire is nagy kedvezményekkel készült a vállalat, ezek

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked