2 °C Budapest

Itt vannak a mobilszolgáltatók ünnepi akciói: ingyen mobilnet, korlátlan beszélgetés

2020. december 22. 19:02

Ahogy minden évben, idén is készülnek a hazai mobilszolgáltatók az ünnepekre. A vállalatok célja az is, hogy megkönnyítsék a családi készülődést, kapcsolattartást, hozzájáruljanak hogy a vírusmentes ünnepléshez.

Különböző kedvezményeket kínálnak idén is az ünnepi időszakra a mobilszolgáltatók: ingyen mobilnetet, korlátlan beszélgetést. 

Telekom

A szolgáltató tájékoztatása szerint az Ünnepi Korlátlan Netet vagy az Ünnepi Korlátlan Beszélgetést a Telekom alkalmazás menüjének Telekom adventi naptár pontjában aktiválhatják a lakossági előfizetők. December 7. és 20. között heti egyszer 2 napra kérhetik az ügyfelek a korlátlan mobilnetet vagy beszélgetést, december 21. és 31. között pedig egyszer kérhetik, de akkor 3 napra tudják aktiválni a kettő közül az egyik lehetőséget.

Telenor

A szolgáltató ügyfelei a MyTelenor alkalmazásban vásárolhatnak kedvezményes adatjet 500 forintért, amely december 22-től - a mai naptól - érvényesíthető, és egészen december 27-én éjfélig érvényes. Ebből a 100 GB-os egyszeri, kiegészítő adatjegyből 1 GB felhasználható az 1. roaming díjzónában, amennyiben lakossági, kisvállalkozói, flottás számlás vagy kártyás, hangalapú publikus vagy zártkörű tarifát használnak.

Decembertől él egy másik kedvezmény is, amelyet a szolgáltató az otthoni tanulás és munkavégzés támogatására nyújt a nagyképernyős (számítógépes, tabletes) hordozható mobilinternet lakossági felhasználók számára. A 30 napra szóló, egyszeri 100 GB ingyenes adatforgalmat minden Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet, MyHipernet Home és Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági előfizető igénybe veheti iskolai igazolás nélkül is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Vodafone

Az ünnepi extrák közül mobilelőfizetéshez a JóDolgok menüpontban játszhatnak az ügyfelek "ajándékokért" cserébe. A digitális TV előfizetők számára december 10. és január 11. között automatikusan elérhetővé válnak a Filmbox Pro csomag prémium csatornái: mozifilmek reklám nélkül. December 21. és január 3. között pedig 2x5 díjmentes filmmel lepi meg előfizetőit a szolgáltató a Filmtárban! 

Az adventi időszakban pedig a készülékeire is nagy kedvezményekkel készült a vállalat, ezek

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 19:54
79 éves korában érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2024. április 25. 16:14
Egy Revolut számlával remekül kiegészítheted a hazai bankszámlád szolgáltatásait. Cikkünkből megtudh...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem