2019. április 19. péntek Emma

Itt az új Babakötvény: ilyen magas hozamú állampapír nincs még a piacon

  • Portfolio
  • 2019. január 30. szerda 15:02

Február 1-jén indul az új Babakötvény-sorozat, amely a tavalyi éves átlagos infláció felett fizeti a 3 százalékos kamatprémiumot, így a papír 5,8 százalék kamattal forog majd.

Az új, 2038/S sorozatot az ÁKK tízmilliárd forint értékben hozza forgalomba, a Babakötvény címlete egy forint lesz.A kamatfizetés minden év február 1-jén van, így a papír jövő ilyenkor 5,8 százalékot fizet majd a befektetőknek, miután a tavalyi 2,8 százalékos éves átlagos inflációra még rárakódik a 3 százalékos prémium is.

Ugyanez igaz a többi Babakötvény-sorozatra is, tehát az 5,8 százalékos kamatra minden eddigi sorozat átárazódik majd.


Forrás: Portfolio.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 26 778 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 13,69%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 26 823 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a Cofidis, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk