7 °C Budapest

Ilyen még nem volt Magyarországon: nagy bejelentést tett a Visa

2019. november 27. 16:03

A Visa továbbfejleszti szolgáltatásait Magyarországon prémium programjának elindításával, amely széles körű szolgáltatásokat kínál a Visa Gold, Platinum és Infinite kártyatulajdonosoknak.

Vannak, akik szeretnek exkluzív szolgáltatásokat, különleges előnyöket és "kiváltságokat" kapni. Ők nem csupán szolgáltatást, de életstílust vásárolnak. Hogy segítse ügyfeleit a vágyott életmódjuk kialakításában, a Pémium Program keretében a Visa lehetővé teszi, hogy a program résztvevői egy telefonhívással igénybe vegyék az "általános személyi asszisztens", a Visa Concierge segítségét, aki segíti őket időrabló feladatok megoldásában.

A Visa folyamatosan azon dolgozik, hogy többet ajánljon a kártyatulajdonosoknak, és gazdagabbá tegye életüket értékes pillanatokkal. Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az ügyfélnek több ideje és lehetősége legyen, hogy új élményekre tegyen szert, hatékonyabban oldja meg a mindennapi élet kihívásait, és arra összpontosíthasson, ami valóban számít: az életre.

Hosszú ideig dolgoztunk a prémium kártyatulajdonosok számára létrehozott programon, hogy annak ajánlata a valóban értékes extra szolgáltatásokkal kifejezze nagyrabecsülésünket az ügyfelek felé. Az új programot kifejezetten a magyar ügyfeleknek fejlesztettük ki, hogy megfeleljen a mindennapi életstílusuknak. Úgy gondoljuk, a Visa segíthet nekik elérni nemcsak pénzügyi, de az élet más területén kitűzött céljaikat is, és ez a szolgáltatás kitűnő lehetőségeket biztosít ehhez

- hangsúlyozta Kiss Ede, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője.

A prémium kártyák tulajdonosai számos helyzetben élvezhetik a Visa Concierge szolgáltatás előnyeit. Az ügyfél kérésének megfelelően az ügyfélszolgálat kulturális eseményekkel kapcsolatos információkat nyújt, foglalásokat (többek között repülő- vagy vonatjegyek, szállás, étterem és kávézó, sportesemények) intéz, segítséget nyújt ajándék-vagy virágküldésben és futárszolgáltatásokkal kapcsolatban. Amennyiben az ügyfélnek egészségügyi problémái vannak, felhívhatja az ügyfélszolgálatot, akik orvosi vizsgálatokat és időpontokat szerveznek számára.

A concierge segítséget nyújt az idegölő háztartási feladatok és javítások problémamentes elvégzéséhez: a főzéshez, vasaláshoz vagy a napi takarításhoz szükséges segítség megszervezésétől a szakemberek házhoz küldéséig a prémium program könnyebbé teszi a kártyatulajdonosok elfoglalt életét. A Visa prémium bankkártyák tulajdonosai ezen túl Sportkártya bérlethez is hozzájuthatnak kedvezményes áron, ezzel mintegy 400 sportlétesítményt használhatnak országszerte egyetlen bérlettel.

Ha szórakozásról van szó, a Visa rendezvénypartnere, a Csimborasszó ajánlatából gondosan kiválasztott, valamennyi nagyobb hazai koncertet és showt magába foglaló prémium eseményajánlatot kínál, és különleges ellátásban részesíti a prémium kártyák tulajdonosait. A Visa Concierge szolgálaton keresztül a kártyatulajdonosok számos előnyt élvezhetnek, így például akár 24-72 órával a hivatalos jegypénztárak megnyitása előtt is vásárolhatnak belépőjegyet, vagy népszerű teltházas előadásokra is jegyet szerezhetnek. Az egyedi "Visa plus" lehetőségnek köszönhetően korlátozott számú ügyfélnek arra is lehetősége lesz, hogy olyan további kényelmi szolgáltatásokra regisztráljon bizonyos eseményeknél, mint például a sofőrszervíz, a VIP bejárat használata vagy a Meet & Greet/parkolószolgálat.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A prémium kártyatulajdonosok nagyon egyszerűen élvezhetik az új program előnyeit: csak fel kell hívniuk a Visa concierge-t, aki ellenőrzi, hogy valóban jogosultak-e a szolgáltatás igénybevételére, majd rendelkezésükre áll a kérésük teljesítésében. Amennyiben a szolgáltatás igénybevétele során fizetésre van szükség, ezt emailben is meg kell erősítenie az ügyfélnek. Ezt természetesen a bankkártyájukkal is kifizethetik, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan, és már élvezhetik is a kiválasztott szolgáltatást.

A Visa Prémium Program és concierge szolgáltatás november 27-től érhető el a magyar ügyfelek számára. Valamennyi Magyarországon korábban vagy a jövőben kibocsátott prémium kártya tulajdonosa díjmentesen* jogosult a szolgáltatásra. A kártyatulajdonosok egyszerűen regisztrálhatnak a szolgáltatásra, amikor első alkalommal hívják fel a concierge-t.

A Magyarországon most elindított program mellett más prémium szolgáltatások is elérhetőek Európában prémium ügyfeleknek, így például a luxusszállodák kínálata a világ minden táján.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 16. 19:55
Garázdaság mellett immáron még egy tényállás miatt folyik büntetőeljárás a Telex és a Gulyáságyú Méd...
Bankmonitor  |  2024. április 16. 12:05
Az otthonfelújítási támogatás részletszabályai még nem ismertek, egy sor fontos dolgot nem tudunk a...
Holdblog  |  2024. április 16. 06:03
A tavalyi lengyel politikai fordulat a Donald Tusk vezette koalíció kormányra kerülése az ország gaz...
MNB Intézet  |  2024. április 15. 11:07
Sokan meglepődnek azon, hogy az USA-ban nem a hard landing forgatókönyv látszik megvalósulni. Valójá...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem