Ilyen bankkártyát használ a magyar elit: fémből van, exkluzív szolgáltatásokra jó

Pénzcentrum2021. február 19. 18:01

A Takarékbank kiemelt ügyfelei részére elérhetővé tette a fémből készült, exkluzív bankkártyát, a Mastercard World Elite betéti kártyát. Az egyedi külső mellé a hitelintézet olyan, a magyarországi piacon egyedi és széleskörű szolgáltatásokat biztosít, mint például a concierge-szolgáltatás, a reptéri gyorsítósáv és prémium váró, vagy az ingyenes hozzáférés a világ hétezer népszerű napilapjához és magazinjához.

Egy bankkártyában általában mindenki a praktikumot keresi, hogy gyorsan, készpénz- és érintésmentesen fizethessen. Ez a bankkártya azonban ennél sokkal több, számtalan egyedi szolgáltatás kapcsolódik hozzá, amelyek az ügyfelek kényelmét segítik.

Egyre többen utaznak sokat a munkájuk miatt, kevés az idejük, és nem tudnak különböző szolgáltatókkal kapcsolatot tartani ügyeik intézéséhez. Az ő számukra a praktikum mellett a komfort érzetet is növeli a Magyarországon elsők között a Takarékbanknál elérhető, fémből készült World Elite bankkártya.

A kártya már kialakításában is eltér az eddig megszokott plasztiktól. Megjelenése magában hordoz olyan egyedi jegyeket, mint a fém kártyatest, valamint a letisztult hátoldali megszemélyesítés. Az egyedi külső mellé a Takarékbank, a hazai piacon egyedi és különleges exkluzív-szolgáltatásokat is biztosít, mint például a LoungeKey szolgáltatás, amely ingyenes belépést biztosít a világ mintegy kilencszáz nemzetközi reptérének prémium várójába, emellett a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Bécsi Nemzetközi Repülőtér Mastercard Airport Lounge váróiba is, ahol térítésmentes étel- és italfogyasztást biztosít.

A concierge-szolgáltatás segíti a jegyfoglalást kulturális vagy sporteseményekre, a virágküldést, az egészségügyi asszisztenciát, vagy akár háztartási szolgáltatásokat is igénybe vehet általa. A kártyabirtokos emellett négyféle eszközzel, világszerte több mint egymillió helyen veheti igénybe a gyors Boingo Global Wi-Fi szolgáltatást, ingyenesen. Továbbá a kártyához járó PressReader alkalmazással térítésmentesen elérhető több mint hétezer népszerű nemzetközi napilap és magazin.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A különleges előnyökkel bíró matt fekete metálkártyát az ATM befogadja, így alkalmas készpénzfelvételre is, illetve érintésmentesen is fizethet vele. A Takarékbank a privátbanki szerződéssel rendelkező ügyfeleinek ajánlja a kártyát, amely hamarosan további szolgáltatásokkal bővül.

Címkék:
bankszámla, bankkártya, ATM, repülő, takarékbank, reptér, ingyenes készpénzfelvétel, mastercard magyarország,