2020. július 14. kedd Örs, Stella

Fontos változás jön az OTP-nél: rengeteg ügyfelet érint


Idén ősszel külsejében megújult az első hazai elektronikus cafeteria juttatási forma, az OTP Egészségkártya, ami egyben az OTP Cafeteria kártya is. Az utolsó, még a korábbi megjelenéssel rendelkező kártyákat szeptember 30-án adták postára. A kártyák felhasználása és működése változatlan marad, a korábban kibocsátott kártyák az érvényességi idejük alatt használhatóak maradnak.

Három éven belül minden Egészségpénztári tag és Cafeteria Kártya birtokos új kártyát kap. Az első, már megújult külsővel rendelkező kártyákat idén október folyamán küldi ki ügyfelei részére az OTP Egészségpénztár és az OTP Pénztárszolgáltató. A megújult külső mellett a legfontosabb változás, hogy a kártyán megtalálható lesz az egészségpénztári tagok okiratszáma, mely megkönnyíti az egészségpénztárra elszámolható termékek és szolgáltatások esetében a számla igénylését, az elfogadóhelyek számára pedig a számla kiállítását. 

Ezzel az OTP Egészségpénztár több mint 260 000 tagja még könnyebben tudja majd felhasználni egészségügyi célú megtakarításait.

Az OTP Egészségpénztár tagjai az elmúlt félév során 600 000 tranzakció során mintegy 3,7 milliárd forintot költöttek tagjaink egészségük megőrzésére, az OTP Egészségkártyák segítségével, a teljes költés összege pedig elérte az 5,5 milliárd forintot. Célunk, hogy számukra valóban partnerek lehessünk, úgy fejlesszük szolgáltatásainkat, hogy ezzel az ő mindennapi életüket tegyük könnyebbé. Az új kártyákon ezért mostantól megtalálható lesz tagjaink okirat száma is, ezzel a fizetés még egyszerűbb és gyorsabb lesz

-számolt be az újdonságokról Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója. A cserével kapcsolatosan a kártyabirtokosoknak nincsen teendőjük, a három éves lejárati időt követően automatikusan az új külsővel rendelkező kártyát kapják meg. A korábban kibocsátott kártyák az érvényességi idejük alatt használhatók maradnak változatlan feltételekkel. 

Tizenöt évvel ezelőtt, 2004-ben tettük elérhetővé az OTP Egészségkártyát, ami az első hazai elektronikus béren kívüli juttatási forma volt. Négy évvel később a sokoldalúságának köszönhetően ugyanez a megoldás jelentette egy új szolgáltatás, az OTP Cafeteria kártya alapját is. Azóta több tízezer kártyabirtokos fizetett az általunk kibocsátott kártyákkal gyermeke tanszereiért, sportbelépőkért, koncertjegyekért vagy éppen karácsonyi ajándékokért. Úgy éreztük, elérkezett az idő, hogy megújítsuk a kártyát, új, modernebb külsőt biztosítsunk számára. Bízunk benne, hogy egy ugyanilyen sikeres évtized áll a kártya előtt

- mondta el Vargáné Jandrasits Ildikó, az OTP Bank cafeteria üzletágának vezetője. Az OTP Cafeteria kártyán keresztül a munkáltatók, ajándékutalványt, iskolakezdési támogatás utalványt, kultúra utalványt, sportutalványt vagy egészségpénztári hozzájárulást adhatnak dolgozóik számára.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS