2020. augusztus 14. péntek Marcell

Év végi akciók az önkéntes nyugdíj- és egészségpénztáraknál


Több önkéntes nyugdíj- és egészségpénztár is akciókat hirdet az év végén, hogy a tagság növelje egyéni befizetéseit az adókedvezmény reményében - írja a Világgazdaság.


Több önkéntes nyugdíj- és egészségpénztár is akciózik az év végén, hogy a tagság a jövő évi adókedvezmény reményében növelje egyéni befizetéseit. Az akciók eddig sikeresek, az elmúlt években az önkéntes nyugdíjkasszáknál legalább 50-60 százalékkal nőtt a munkavállalói tagdíj összege a korábbi negyedévekhez képest.

Az arányokat nézve az egészségkasszák sikeresebbek, náluk két, két és félszer annyi egyéni tagdíjat fizetek be az év utolsó hónapjaiban, mint a többiben. Az összegeket tekintve azonban a nyugdíjpénztárak a sikeresebb kampányolók, 2014 utolsó három hónapjában több mint 27,4 milliárd forintnyi egyéni tagdíjbefizetést szereztek, miközben az egészségkasszák 2014-ben ennek a felét sem tudták összegyűjteni.

A tapasztalatunk az, hogy ezekben az akciós hónapokban érkezik a teljes évi bevétel 15-20 százaléka, ami arra is utal, hogy évről évre egyre költségtudatosabbak a tagok

- mondta a lapnak Lukács Marianna, a Patika-csoport igazgatója.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.