2019. július 20. szombat Illés

Erről ennyit: Győzike megkapta a NAV határozatát


A több mint két éve húzódik Gáspár Győző ügye, akit adócsalással gyanusítottak. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal még 2017-ben foglalta le a család ékszereit, amelyeket nemrég bocsátottak árverésre. A hivatal most meghozta a határozatot: megszüntetik a különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás miatt indult nyomozást. A Blikknek sikerült megszereznie az iratot.

A határozat azt írja, hogy "mivel a rendelkezésre álló adatok, illetve bizonyítási eszközök alapján nem állapítható meg a bűncselekmény elkövetése" az eljárást megszüntetik. Még 2017 áprilisában hallgatták ki Gáspár Győzőt annak kapcsán, hogy 50 millió 400 ezer forintot vett fel a bankból készpénzben az édeasapja által vezetett gazdasági társaság számlájáról, viszont az összeget nem gazdálkodásra, hanem "családja életvitelének biztosítására használta fel".

Viszont a beszerzett bizonyítékok nem támasztották alá kétséget kizárólag, hogy Győzika sikkasztott volna. Bár az eljárás megszűnt, a kétéve húzódó ügy valószínűleg megbélyegzi majd az egykori énekest.

 

 

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS