2020. október 29. csütörtök Nárcisz

Ennyiért árulják Klapka György Vámház körúti lakását: felaprítják az örökséget


Klapka György szinte napra pontosan egy éve, 2017. január 4-én hunyt el. Vámház körút 9-ben lévő lakását fia örökölte, ám azon nem tudott eddig túladni, pedig elmondása szerint már árat is csökkentett. Most feldarabolta a lakást, és turistáknak adja ki, de nem tett le arról, hogy pénzzé tegye örökségét.

Amikor átvettem, rengeteg elmaradás volt, több százezres közös költség halmozódott fel, a közüzemi számlákat is rendeznem kellett, még az áramot is vissza kellett kapcsoltatni, ugyanis nem lett fizetve az sem. Hiába csökkentettem szeptemberben az árát, így sem sikerült eladni. Egyelőre egy forintot sem láttam az örökségből, csak a pénzemet vitte ez a lakás

- mondta el az örökségül kapott, Vámház körút 9-ben lévő lakásról a Blikknek ifjabb Klapka György, akitől azt is megtudhattuk, hogy 

  • összesen már egymillió forintot költött a lakásra különböző karbantartási munkák, az elmaradt közüzemi díjak és egy új fürdőszoba kialakítása maitt,
  • a közös költség 30 ezer forint havonta,
  • így több kisebb lakásra bontotta az ingatlant és jelenleg éjszakánként 10-15 ezer forintért kínálja azt turistáknak,
  • közben viszont nem mondott le a lakás hosszútávú kiadásáról
  • valamint arról sem, hogy eladja azt.

Nem kellett sokáig keresgélnünk az ingatlanhirdetések között, a Blikkben közölt képek alapján könnyen rábukkantunk Klapka György egykori lakására.

A 3+2 félszobás, 180 négyzetméter alapterületű, duplakomfortos, első emeleti, udvari tájolású, cirkós, légkondival felszerelt lakást 80,9 millió forintért árulják.

A képek alapján meglehetősen vegyes stílusban rendezték be a lakást, melyben téli kert és hidromasszázskád is található. A fürdőszobában további érdekesség, hogy a lenti kép tanúsága szerint padlószőnyeg van burkolatként elhelyezve, amelyre további kilépőket raktak.


forrás: ingatlan.com

A többi képet a hirdetésben lehet végigkattintani, érdemes.

Tartsa vagy adja el?

Az Otthon Centrum korábbi közleménye szerint 2018-ban is folytatódni fog a budapesti ingatlanok áremelkedése, de a drágulás üteme mérséklődni fog. A fővárosban a tégla és panellakások esetében 5-15 százalékos emelkedés várható. Nagyobb mértékű áremelkedés a frekventált, jó adottságú részeken, valamint a legolcsóbb külső kerületekben várható. Családi házak esetében 1-20 százalék közé várható a drágulás mértéke.

Borítókép forrása: YouTube.com

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Csúnya hónap jön: drágulásra, várakozásra készüljenek a magyar autósok
Egyre többen váltanak négyévszakosra, de nem mindegy, hogy milyet vásárolunk.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.29-11.04
Országos

Lidl

10.29-11.04
Országos

Auchan

10.29-11.04
Országos

Tesco

10.29-11.04
Országos

Spar

10.29-11.04
Országos

Interspar

10.29-11.04
Országos

Praktiker

10.29-11.09
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó