2018. március 19. hétfő József, Bánk

Ennyiért árulják Klapka György Vámház körúti lakását: felaprítják az örökséget

Klapka György szinte napra pontosan egy éve, 2017. január 4-én hunyt el. Vámház körút 9-ben lévő lakását fia örökölte, ám azon nem tudott eddig túladni, pedig elmondása szerint már árat is csökkentett. Most feldarabolta a lakást, és turistáknak adja ki, de nem tett le arról, hogy pénzzé tegye örökségét.

Amikor átvettem, rengeteg elmaradás volt, több százezres közös költség halmozódott fel, a közüzemi számlákat is rendeznem kellett, még az áramot is vissza kellett kapcsoltatni, ugyanis nem lett fizetve az sem. Hiába csökkentettem szeptemberben az árát, így sem sikerült eladni. Egyelőre egy forintot sem láttam az örökségből, csak a pénzemet vitte ez a lakás

- mondta el az örökségül kapott, Vámház körút 9-ben lévő lakásról a Blikknek ifjabb Klapka György, akitől azt is megtudhattuk, hogy 

  • összesen már egymillió forintot költött a lakásra különböző karbantartási munkák, az elmaradt közüzemi díjak és egy új fürdőszoba kialakítása maitt,
  • a közös költség 30 ezer forint havonta,
  • így több kisebb lakásra bontotta az ingatlant és jelenleg éjszakánként 10-15 ezer forintért kínálja azt turistáknak,
  • közben viszont nem mondott le a lakás hosszútávú kiadásáról
  • valamint arról sem, hogy eladja azt.

Nem kellett sokáig keresgélnünk az ingatlanhirdetések között, a Blikkben közölt képek alapján könnyen rábukkantunk Klapka György egykori lakására.

A 3+2 félszobás, 180 négyzetméter alapterületű, duplakomfortos, első emeleti, udvari tájolású, cirkós, légkondival felszerelt lakást 80,9 millió forintért árulják.

A képek alapján meglehetősen vegyes stílusban rendezték be a lakást, melyben téli kert és hidromasszázskád is található. A fürdőszobában további érdekesség, hogy a lenti kép tanúsága szerint padlószőnyeg van burkolatként elhelyezve, amelyre további kilépőket raktak.


forrás: ingatlan.com

A többi képet a hirdetésben lehet végigkattintani, érdemes.

Tartsa vagy adja el?

Az Otthon Centrum korábbi közleménye szerint 2018-ban is folytatódni fog a budapesti ingatlanok áremelkedése, de a drágulás üteme mérséklődni fog. A fővárosban a tégla és panellakások esetében 5-15 százalékos emelkedés várható. Nagyobb mértékű áremelkedés a frekventált, jó adottságú részeken, valamint a legolcsóbb külső kerületekben várható. Családi házak esetében 1-20 százalék közé várható a drágulás mértéke.

Borítókép forrása: YouTube.com

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 1 millió 500 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 13,07%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis, az ERSTE Bank, valamint a Budapest Bank kölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

03.22-03.31
Országos

Spar

03.22-03.31
Országos

Lidl

03.22-03.28
Országos

Aldi

03.16-03.21
Országos

Lidl

03.14-03.21
Országos

Tesco

03.14-03.21
Országos

Auchan

03.14-03.21
Országos

Auchan

Kertkatalógus
03.08-03.21
Országos

  Ajánlatunk