2020. július 13. hétfő Jenő

Elárulta: fröccsel ünnepelt az Eurojackpot magyar milliardosa


Minden idők legnagyobb magyarországi lottónyereményét viheti haza az Eurojackpot friss magyar milliárdosa. Még adózás után is kb. 8,5 milliárd forintja maradhat. Legutóbb 2017-ben volt hasonló giganyeremény: akkor egy nyugdíjas férfi nyert, aki egy fröccsel ünnepelt.

Soha nem nyert még akkora összeget magyar játékos, mint az, aki péntek este megütötte a főnyereményt az Eurojackpoton. Az adó levonása után kb. 8,5 milliárd forint maradhat a 10 milliárdos nyereményből!

Legutóbb 2017-ben volt hasonló giganyeremény az európai szuperlottón, akkor bruttó 22,5 millió eurós, vagyis csaknem 7 milliárd forintos nyeremény számított a valaha volt legnagyobb magyar lottónyereménynek. Később annyi kiderült, hogy a szerencsés nyertes egy nyugdíjas férfi, aki először feleségének árulta el a nagy hírt.

Nem tervezem, hogy a rokonaimat és ismerőseimet beavatom a titokba, de mindenképpen támogatni szeretném a szeretteimet. A családi és baráti kapcsolataimat nem féltem, szerintem a nyeremény egyiket sem befolyásolja majd

- idézte korábban a Blikk a lottómilliárdost.

A névtelenségét kérő férfi elmondása szerint korábban sosem nyert nagyobb összeget, és az a napja sem indult szerencsésen, amikor feladta a nyertes szelvényt, hiszen azon a napon megbotlott és elég nagyot esett. A nyertes egyébként egy újságcikkből tudta meg a jó hírt, a szerencséjét pedig egy pohár fröccsel ünnepelte. A jövőben szeretne jótékonykodni és kórházaknak anyagi segítséget nyújtani. A férfi bizakodva áll a nyereményéhez, úgy véli nem lesz nehéz feldolgoznia, hogy ennyi pénzt nyert.

"Mi több, a nyereményből először egy lottószelvényt vásároltam"

- tette hozzá a nyugdíjas férfi.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS