2020. augusztus 8. szombat László

Elárulta Erdélyi Mónika, miből él valójában


A legendás kibeszélőshow egykori háziasszonya, Erdélyi Mónika egy interjúban elárulta, miből él azóta, hogy véget ért a Mónika show.

"A tévé csak tíz-húsz százaléka volt a munkámnak, három vállalkozásom volt mellette" - mondta el a Borsnak adott interjúban. Most például a videózás mellett, ami szintén hoz valamennyit a konyhára, az édesanyjával dolgozik együtt. Ő privát bankár családi vállalkozásban, és neki segít időnként, mint pénzügyi elemző.

Azért jó, ha az embernek saját vállalkozása van, mert az idejét maga osztja be. A munkaidőm éjfélig tart, de a délutánt együtt töltjük. Este kilenckor beülök a gép elé, és nyomom éjfélig. Nyáron, a medence partján is tudok dolgozni, külföldön is, csak legyen velem a gépem.

Legyen vésztartalékod, így nem érhet meglepetés

Ahogy arról a Pénzcentrum korábban beszámolt, a Huffington Post pénzügyi szakértője azt javasolja, nézzük meg, egy hónapban mennyire jön ki a megélhetési költség, és ennek a háromszorosát tegyük félre. Ez elsőre sokaknak lehetetlennek tűnhet, de érdemes kicsiben is elkezdeni. Havonta néhány ezer forintot elég félretenni: havi 10 ezer forint már éves szinten 120 ezret, havi 20 ezer pedig éves szinten 240 ezer forint megtakarítást jelent. Ez nem tűnik sok pénznek, de legalább valami, és ha kicsivel is, érdemes elkezdeni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.