2019. november 20. szerda Jolán

Alapszolgáltatás esett ki a magyar banknál: több mint egy éve tart a leállás


Több mint egy éve nem működik az MKB betétlekötési funkciója a webes felületen. A problémával kapcsolatban áprilisban is megkerestük őket, akkor arról tájékoztattak, hogy néhány hónapot vesz igénybe a fejlesztés. Azóta eltelt hat hónap, és a funkció úgyanúgy nem működik. Ismét megkerestük a bankot a problémával.

2018 nyarán cserélték le az informatikai alaprendszert az MKB Banknál, a technikai átmenet után nem működött a NetBankárban a betétlekötési opció. A több hónapos leállás után idén áprilisban megkerestük a bankot. Akkor azt válaszolták, hogy korszerűbb betétlekötési funkción dolgoznak, ezért türelmet kérnek az ügyfelektől. Aki betétet kötne le, az a TeleBankáron keresztül tud megbízást adni a munkatársaknak - írták akkor.

Azóta eltelt hat hónap, és a bank internetes felületén még mindig elérhetetlen a betétlekötési opció. Megkerestük ismét a bankot, akik ezúttal még szűkszavúbbak voltak. Az MKB válasza így szólt:

Az MKB Bank folyamatosan, széles körben fejleszti szolgáltatásait, a betétlekötési funkció visszaállítása is szerepel a fejlesztési tervek között.

Most már tehát szó sincs korszerűbb megoldásról, egyszerűen csak arról van szó, hogy a betétlekötési funkció visszaállítására is készülnek a jövőben. Amennyiben ez a banki, ma már okkal alapszolgáltatásnak nevezhető funkció a következő hónapokban sem áll helyre, ismét megkeressük a bankot.

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Így segíti mellőzött pályatársait a Mi kis falunk sztárja
Egymást érik az új magyar fikciós tartalmak, melyeknek szükségük van színészekre.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS