2019. május 23. csütörtök Dezső

Akár bruttó 500 ezret is kereshetsz egy hazai üzletláncnál


A jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy a bolthálózatokban nem az eladótérben, hanem a logisztikában, a raktárban, szállításban dolgozók kapják a legjobb béreket. Ugyan a targoncások nagyon jól keresnek, de most éppen a villanyszerelő végzettséggel rendelkező karbantartóknak és a sofőröknek ugrott meg a bére.

Magas juttatásokkal csábítják magukhoz a szakmunkás végzettséggel rendelkező munkaerőt a bolthálózatok. Már belépéskor magas fizetésre lehet számítani, de nagyobb gyakorlatot és szaktudást felmutatva ez még tovább emelkedhet - írja közleményében a blokkk.com.

A nagy bolthálózatok között a biatorbágyi Aldiban egy épület technikus bruttó 521 ezer forintot kereshet, egy raktári dolgozónak viszont bruttó 309 ezret ígérnek, ami két év után 349 ezer is lehet. 

A törökbálinti CBA tekintetében egy raktári logisztikai munkatárs az Aldi dolgozójához képest többet keres, bruttó 320 ezret, viszont egy tehergépjármű vezető ettől még többet, bruttó 470 ezret. A dolgozók béréhez 20500 forint a cafeteria tartozik. 

A székesfehérvári Lidlben egy targoncavezető bruttó 309 ezret vihet haza, míg egy karbantartó bruttó 523 ezret. Fizetésükből 25147 forint kerül Lidl kártyára. 

A gyáli Tescoban az online rendeléseket kiszállító sofőr bruttó 373 ezer forintos fizetést kap, a karbantartó viszont sokkal kevesebbet kap kézhez, egészen pontosan bruttó 288 ezret. Hat hónap próbaidő után viszont cafetéria és más bérkiegészítés is jár.

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS