2020. augusztus 12. szerda Klára

Akár bruttó 500 ezret is kereshetsz egy hazai üzletláncnál


A jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy a bolthálózatokban nem az eladótérben, hanem a logisztikában, a raktárban, szállításban dolgozók kapják a legjobb béreket. Ugyan a targoncások nagyon jól keresnek, de most éppen a villanyszerelő végzettséggel rendelkező karbantartóknak és a sofőröknek ugrott meg a bére.

Magas juttatásokkal csábítják magukhoz a szakmunkás végzettséggel rendelkező munkaerőt a bolthálózatok. Már belépéskor magas fizetésre lehet számítani, de nagyobb gyakorlatot és szaktudást felmutatva ez még tovább emelkedhet - írja közleményében a blokkk.com.

A nagy bolthálózatok között a biatorbágyi Aldiban egy épület technikus bruttó 521 ezer forintot kereshet, egy raktári dolgozónak viszont bruttó 309 ezret ígérnek, ami két év után 349 ezer is lehet. 

A törökbálinti CBA tekintetében egy raktári logisztikai munkatárs az Aldi dolgozójához képest többet keres, bruttó 320 ezret, viszont egy tehergépjármű vezető ettől még többet, bruttó 470 ezret. A dolgozók béréhez 20500 forint a cafeteria tartozik. 

A székesfehérvári Lidlben egy targoncavezető bruttó 309 ezret vihet haza, míg egy karbantartó bruttó 523 ezret. Fizetésükből 25147 forint kerül Lidl kártyára. 

A gyáli Tescoban az online rendeléseket kiszállító sofőr bruttó 373 ezer forintos fizetést kap, a karbantartó viszont sokkal kevesebbet kap kézhez, egészen pontosan bruttó 288 ezret. Hat hónap próbaidő után viszont cafetéria és más bérkiegészítés is jár.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Betesz a koronavírus a kollégista létnek: erre készülhetnek ősszel a diákok
A koronavírus, ahogy szinte mindent, a kollégiumi életet is átrajzolja.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.