2021. január 21. csütörtök Ágnes

Akár bruttó 500 ezret is kereshetsz egy hazai üzletláncnál


A jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy a bolthálózatokban nem az eladótérben, hanem a logisztikában, a raktárban, szállításban dolgozók kapják a legjobb béreket. Ugyan a targoncások nagyon jól keresnek, de most éppen a villanyszerelő végzettséggel rendelkező karbantartóknak és a sofőröknek ugrott meg a bére.

Magas juttatásokkal csábítják magukhoz a szakmunkás végzettséggel rendelkező munkaerőt a bolthálózatok. Már belépéskor magas fizetésre lehet számítani, de nagyobb gyakorlatot és szaktudást felmutatva ez még tovább emelkedhet - írja közleményében a blokkk.com.

A nagy bolthálózatok között a biatorbágyi Aldiban egy épület technikus bruttó 521 ezer forintot kereshet, egy raktári dolgozónak viszont bruttó 309 ezret ígérnek, ami két év után 349 ezer is lehet. 

A törökbálinti CBA tekintetében egy raktári logisztikai munkatárs az Aldi dolgozójához képest többet keres, bruttó 320 ezret, viszont egy tehergépjármű vezető ettől még többet, bruttó 470 ezret. A dolgozók béréhez 20500 forint a cafeteria tartozik. 

A székesfehérvári Lidlben egy targoncavezető bruttó 309 ezret vihet haza, míg egy karbantartó bruttó 523 ezret. Fizetésükből 25147 forint kerül Lidl kártyára. 

A gyáli Tescoban az online rendeléseket kiszállító sofőr bruttó 373 ezer forintos fizetést kap, a karbantartó viszont sokkal kevesebbet kap kézhez, egészen pontosan bruttó 288 ezret. Hat hónap próbaidő után viszont cafetéria és más bérkiegészítés is jár.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked