10 °C Budapest

5 filléres és pofon egyszerű recept a hétvégére

2017. július 7. 12:15

Gyorsan összedobnál valami finomat és arra is nagyon odafigyelsz, mi mennyibe kerül a boltban? Mutatunk 5 tuti receptet, amivel garantált sikered lesz hétvégén és anyagilag sem vág hanyatt.


1. Krumplis lángos

Igazi hétvégi kaja, laktató és nagyon finom. Nem kell hozzá semmi más, mint burgonya, liszt, friss élesztő, egy kis cukor só, valamint tej. Ha kedvet kaptál hozzá, itt találod a receptjét.

2. Brokkoli leves

Jamie Oliver fantasztikus receptje is jó választás lehet a hétvégén. Brokkoli, fokhagyma, némi zeller, olíva olaj, ricotta sajt, esetleg egy kis menta és 1 liter hús-vagy zöldségleves (akár leveskockából). Próbáld ki, tényleg isteni. Katt a receptért.

3. Tojásos baconös lepény

Reggelire tökéletes lehet egy tojásos baconös lepény, amihez szendvicskenyérre, tojásra, újhagymára, baconre és egy kis cheddar sajtra lesz szükségünk, valamint kell egy kis tej is. Itt találod, hogyan készítehetd el.

4. Mexikói grillezett kukorica

Ha grillpartit tervezel a hétvégére, a bevásárlásnál mindenképp vegyél kukoricát. Nagyjából 10 perc alatt elkészül a grillen, közben készíthetsz különféle szószokat hozzá. Ezt például érdemes kipróbálni:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

5. Balzsamos sült répa

Köretként, de egy könnyed nyári fogásként is megállja a helyét a balzsamos sült répa. Értelemszerűen kell hozzá répa, olíva olaj, egy teáskanál só, kis bors, egy teáskanál méz, egy kevés balzsamecet, vaj és a díszítéshez esetleg egy kis petrezselyem. Kipróbálnád? Itt találod a receptet.

Mielőtt elindulnál bevásárolni, lapozd át a Pénzcentrum e heti akciós újságjait. El sem hinnéd, mennyit spórolhatsz, mutatjuk, a héten mit, hol szerezhetsz be a legolcsóbban.

NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm