Új melója van Hosszú Katinka exének: ők szerződtették Shane Tusupot

Pénzcentrum - 2020. október 13., 18:07

A III. kerületi TVE focicsapatánál indíthat saját edzésprogramot Shane Tusup. Hosszú Katinka korábbi edző-férje az edzőtermi gyakorlatok mellett motivációs tréninget és sporttáplálkozási útmutatót is kidolgoz a labdarúgóknak.

Egy friss megállapodásnak köszönhetően beindíthatja különleges edzésprogramját a III. kerületi TVE sportklubnál az olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi edző-férje, Shane Tusup - írja az nb3.hu. A programban hat focista vehet részt, ők a "rendes" edzéseken kívül kapnak erőnléti képzést a szakembertől.

A klub sportigazgatója, Szabó Bence egy stabil NB II-es csapatot szeretne látni Óbudán, saját utánpótlásra támaszkodva, a legtehetségesebb fiatalokat pedig magasabb szintű sportoló-pályafutásra készítenék fel itt. A labdarúgók heti rendszerességgel vesznek részt Tusup edzőtermi gyakorlatain, illetve motivációs tréninget és sporttáplálkozási útmutatót is kapnak a szakembertől.

Shane Tusup úszók mellett labdarúgók edzésébe is belekezdett, Szoboszlai Dominik, Dzsudzsák Balázs és Bogdán Ádám is igénybe veszik szolgálatait.

 

Címkék:

A weboldalon cookie-kat használunk.

Cookie tájékoztató |  Értem