5 °C Budapest

Százmilliós luxusesküvőre készül Berki Krisztián

2017. február 4. 16:01

Az évszázad lagzijára készül Berki Krisztián és Hódi Pamela, amely szakemberek kalkulációja szerint akár százmilliós tétel is lehet. Ezzel szemben "átlagosék" "mindössze" 1,5-2 millió forintot szánnak a nagy napra. Nekik vélhetően sokat számít az is, hogy már családi kedvezmény mellett is járhat az első házasok adókedvezménye.

Vérbeli luxusesküvőre készül Berki Krisztián (nem a sportoló - a szerk.); az Édes élet c. műsor sztárja ugyanis arról beszélt minap a Sláger FM reggeli műsorában, hogy:

Az időpont megvan, a helyszín megvan, Pamela pedig már munkálkodik a nagy napon. Azt szeretném, ha a miénk lenne minden idők legnagyobb esküvője. (...) A lakodalomra 2-3 ezer embert várok majd, akiket 20-30 fellépő szórakoztat.

Ez pedig, legalábbis a Színes Ásznak nyilatkozó esküvőszervező számításai szerint, százmilliós nagyságrendet is jelenthet, amelyből csak az esküvői menü kb. 60 millió forintot emészt majd fel.

"Átlagosék" a tizedéből oldják meg

Érdekesség, de a Pénzcentrum által megkérdezett szakemberek szerint manapság már az 5-6 milliós lagzi is kirívónak számít, nemhogy a 100 milliós.

Tapasztalatom szerint 1,5-2,5 millió között költenek átlagosan a magyar párok az esküvőjükre, de persze ez is a társadalmi rétegtől és az igényektől függ

- mondta el korábban a Pénzcentrum megkeresésére Radanovics Ivett, esküvőszervező.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Havi 5 ezer, családi kedvezmény mellett is

Ahogy minden első házasságát kötő fiatalt, úgy nagy valószínűséggel Berkiéket is megilleti a havi 5 ezer forintnyi, első házasoknak járó adókedvezmény. Sőt, az új szabály szerint az adójóváírás már a családi kedvezmény mellett is igénybe vehető, ráadásul visszamenőlegesen (az adókedvezmény a 2014. december 31-ét követően megkötött frigyek esetében is alkalmazható).

A havi 5 ezer forintos adókedvezmény akkor jár, ha legalább az egyik házastárs első házasságát köti.

A kedvezmény a boldogító igen kimondását követő hónaptól 24 hónapig érvényesíthető - még akkor is, ha az esküvőt követően a feleség egyben kismamává is válik. A párok már a nyomtatvány beérkezésétől számított 30 napon belül meg is kaphatják a havi 5 ezer forintos állami nászajándékot.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem