9 °C Budapest

Sok vagy kevés? Ennyiért vigyáznak vidéken a gyerekekre a veszélyhelyzet alatt

2020. március 26. 08:14

Mi lehet a megoldás mikor az iskolák bezárnak, vállalkozásában nem megoldható az otthoni munkavégzés vagy home office-ban is teljes munkaidőben a gép előtt kell ülnünk? A Pécsi Család- és KarrierPONT honlapján és Facebook oldalán díjmentesen van lehetőség hirdetést feltenni gyermekfelügyelő kereséséhez, illetve a már fent lévő gyermekfelügyeletet vállaló diákok, tanárok hirdetései is elérhetők az oldalakon keresztül. A kezdeményezést a HelloVidék is górcső alá vette.

A Pécsi Család- és KarrierPONT a koronavírus kapcsán új szolgáltatást indított a weboldalán. Ez a kezdeményezés összefügg az iroda eredeti célkitűzéseivel, miszerint szeretnének segítséget nyújtani a nők munkaerő-piaci helyzetének javításában, illetve a család és a munka összeegyeztetésében.

Az iskolák bezárása sokaknak fejfájást okoz, hogy mi lesz a gyerekkel. Mi most is azon vagyunk, hogy a segítségeket, lehetőségeket keressük a munka, magánélet, család, egészség összehangolásában. A Pécsi Család- és KarrierPONT két éve létrehozott egy honlapot, amit ugyan már sokan ismertek, de talán most jött el igazán az ideje, hogy egyes lehetőségeket jobban kihasználjatok! Lehetőség van akár a kölcsönös gyerekfelügyelet hirdetésére. Az oldal teljesen díjmentesen használható, akár pénzért vállalsz gyerekfelügyeletet, akár ingyen. Most lehet igazán nagy szükség rá, és nagy segítség mindenkinek. Így a kereslet, kínálat hamar egymásra találhat. Egyébként a honlapunk, minden megyében megtalálható, így az egész országnak segítség lehet

- tájékoztatott minket a Pécsi Család- és KarrierPONT.

Honlapjukon már a kezdőoldalon ott virít két lehetőség: a háztartási munka és a gyermekfelügyelet keretekben ingyenes hirdetési felület segít mind a hirdetések böngészésében, mint egy hirdetés feladásában. Ahogy látszik, a baranyai körzetben élőknek egyelőre leginkább a gyermekfelügyelet megoldásában vannak nehézségeik és itt kínálnak alternatívákat is ennek orvoslására.

Többen egyetemi hallgatók és ahogy írják, gyakorlatukat az iskolák bezárása miatt sajnos nem tudják végezni, viszont saját és kollégái munkájának megkönnyítésének érdekében felzárkóztatást vállalnak. A hirdetők tanulmányaikból kifolyólag sokat találkoznak gyerekekkel és fejlesztő játékokkal, illetve feladatokkal is tudnak készülni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Az árakról csak egy esetben esik szó, ami egy barátságos, 500 forintos órabért jelent.

A Pécsi Család- és KarrierPONT a koronavírus helyzetre való tekintettel ma már online ügyfélfogadáson segíti ingyenes tanácsadással a hölgyeket. Ha érdekelnek, hogy mik ezek a tanácsok, akkor olvasd el a HelloVidék teljes cikkét a témában!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm