11 °C Budapest

Rommá keresheted magad a vidéki Magyarországon is: rengeteg embert keresnek

2019. július 8. 08:14

Magyarországon számos nemzetközi vállalat tevékenykedik, és a munkavállaláshoz ma már nem szükséges fizikailag egy irodában ülnünk, hanem akár az otthonunk teraszáról is tárgyalhatunk, elvégezhetjük a projektmunkákat és leadhatjuk a befejezett munkákat. Budapesten kívül vidéken is egyre több nagyvállalat van jelen, ám a sikeres állásinterjúkhoz leginkább adaptációra, technikai fejlődésre, gyarapodó technikai készségekre és kitűnő nyelvtudásra van szükség. Nem árt az sem, ha tudunk csapatban dolgozni, valamint helyi és globális szinten gondolkodni - írja a HelloVidék.

Budapesten kívül is egyre több nagyvállalat van jelen az országban. A munkavállaláshoz több dologra van szükségünk: többek között adaptációra, technikai fejlődésre, és az eddigieknél is több technikai készségre. Óriási lehetőség, amikor közvetlenül együtt tudunk dolgozni a londoni kollégákkal a magyarországi irodából. Bár nem egy földrajzi helyen vagyunk és az anyanyelvünk teljesen más, a feladatok elvégzése mégis globális, mert az emberek széleskörű professzionális háttérrel rendelkeznek

- magyarázta a HelloVidéknek Farkas Illés, a Citi AVP kvantitatív elemzője. A szakértők szerint ma a legfontosabb skillek a lelkesedés, a nyitott szemlélet, a kitűnő kommunikáció, a kihívások szeretete, a folyékony nyelvtudás, továbbá jó csapatjátékosnak sem árt lenni.

... a pénzügyi szolgáltatási ágazatban számos vezető multinacionális vagyonkezelő, befektetési bank és más globális intézmény alapított irodát az országban, amire tökéletes példa a BlackRock Innovációs Központja, ahol közel 600 alkalmazott dolgozik és még mindig bővül. Így manapság a munkavállalóknak lehetősége van választani, amely nagyszerű lehetőséget biztosít az előrelépésben a karrier területén, a tanulásra és a tapasztalatszerzésre. Ha ma bárki úgy érzi, hogy eljött az ideje egy új kihívásnak vagy a munkahelyváltásnak, akkor nem kell messzire mennie

- modnta el lapnak Petroczki Lilla, a BlackRock Investement Institute kvalitatív kutatója.A teljes cikk a HelloVidék oldalán olvasható.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem