2019. július 16. kedd Valter
HR Centrum

Rommá keresheted magad a vidéki Magyarországon is: rengeteg embert keresnek


Magyarországon számos nemzetközi vállalat tevékenykedik, és a munkavállaláshoz ma már nem szükséges fizikailag egy irodában ülnünk, hanem akár az otthonunk teraszáról is tárgyalhatunk, elvégezhetjük a projektmunkákat és leadhatjuk a befejezett munkákat. Budapesten kívül vidéken is egyre több nagyvállalat van jelen, ám a sikeres állásinterjúkhoz leginkább adaptációra, technikai fejlődésre, gyarapodó technikai készségekre és kitűnő nyelvtudásra van szükség. Nem árt az sem, ha tudunk csapatban dolgozni, valamint helyi és globális szinten gondolkodni - írja a HelloVidék.

Budapesten kívül is egyre több nagyvállalat van jelen az országban. A munkavállaláshoz több dologra van szükségünk: többek között adaptációra, technikai fejlődésre, és az eddigieknél is több technikai készségre. Óriási lehetőség, amikor közvetlenül együtt tudunk dolgozni a londoni kollégákkal a magyarországi irodából. Bár nem egy földrajzi helyen vagyunk és az anyanyelvünk teljesen más, a feladatok elvégzése mégis globális, mert az emberek széleskörű professzionális háttérrel rendelkeznek

- magyarázta a HelloVidéknek Farkas Illés, a Citi AVP kvantitatív elemzője. A szakértők szerint ma a legfontosabb skillek a lelkesedés, a nyitott szemlélet, a kitűnő kommunikáció, a kihívások szeretete, a folyékony nyelvtudás, továbbá jó csapatjátékosnak sem árt lenni.

... a pénzügyi szolgáltatási ágazatban számos vezető multinacionális vagyonkezelő, befektetési bank és más globális intézmény alapított irodát az országban, amire tökéletes példa a BlackRock Innovációs Központja, ahol közel 600 alkalmazott dolgozik és még mindig bővül. Így manapság a munkavállalóknak lehetősége van választani, amely nagyszerű lehetőséget biztosít az előrelépésben a karrier területén, a tanulásra és a tapasztalatszerzésre. Ha ma bárki úgy érzi, hogy eljött az ideje egy új kihívásnak vagy a munkahelyváltásnak, akkor nem kell messzire mennie

- modnta el lapnak Petroczki Lilla, a BlackRock Investement Institute kvalitatív kutatója.A teljes cikk a HelloVidék oldalán olvasható.

Jól jönne 5 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 5 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 86 426 forintos törlesztővel a K&H Bank (THM 7,97 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank (87 194 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az CIB (87 368 Ft/hó; THM 8,17 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

HRBLOGGER
perfekt
2019. 07. 15. 09:02
Egyéni cég átalakulása

Az egyéni vállalkozóról és az egyéni cégről szóló 2009. évi CXV. törvény módosítása lehetővé...

y2ycoaching
2019. 07. 15. 06:25
Egy pakli tükör

A héten meghívást kaptunk egy workshopra, „visszajelzés megoldásfókusszal” címmel. Megmondom...

coachco
2019. 07. 13. 07:11
Gondoltam, nem megyek Amerikába - csak olvasok (és írok) róla

Biztos sokaknak megvan Wahorn András rendszerváltás körüli 'klasszikusa', az Emigráns dal, ami...

legacykft
2019. 07. 12. 09:00
Zero waste a csapatok fejlesztésében

Manapság a bolygónk egyre romló helyzetétől, mindenféle elrettentő eredményeket felmutató tanulmányoktól...

jobangel
2019. 07. 11. 06:00
Mi valós indok a „túlképzettség” fogalma mögött?

A CV lebutítása, hogy ne látsszon, hogy túlképzett emberünk, rendszeres probléma, régen ilyen...

happyhunter
2019. 07. 08. 19:38
Csapatéptő térerőn innen és túl…

Azt szeretem a Jobsgardenben, hogy folyton változik. Közel sem vagyunk tökéletesek, de gondolkodunk...

hrdoktor
2019. 07. 08. 07:07
7 tipp, hogy a laptopozás ne terhelje a gerincet

A sok laptophasználat hát- és nyakfájdalmakhoz vezethet. Mit tehetünk, hogy elkerüljük ezeket...

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk