Napi 200 ezret keresett, most sem megy rosszul: elárulta a titkát

HelloVidék2019. augusztus 6. 08:15

Sokszor találkozhatunk sikertörténetekkel, melyek inspirálóként hathatnak és követendő példát adhatnak. Nagy kérdés, hogy egy vidéki kisvárosból miként lehet valaki fiatalon kiemelkedő hivatásában, de az is, hogy hogyan lehet 60 nap alatt 12 millió forintot keresni. Tusnádi Roland üzleti mentor, több vállalkozás alapítója mesélt a HelloVidéknek az olykor rögös, de a mindig gazdasági és egyéni fejlődést jelentő útjáról.

Tévésnek állt volna, ám a pókersikerei hatására végül üzleti mentor és influencer lett. Tusnádi Roland több vállalkozást is alapított, ám a kezdeti sikerek után gyökeresen megváltozott az élete:

Huszonkettő évesen elértem mindent, amit én tinédzserként definiáltam magamban: megvolt az autó, szép lakás, nők és az utazás. Ez azonban együtt járt a kiégéssel, mert azt éreztem, hogy azokra a dolgokra, amik igazán fontosak az életben - az emberi kapcsolatok, a családom az, hogy én hogyan érzem magam eközben - arra egyáltalán nem figyeltem. Eztán döntöttem úgy, haza költözök Magyarországra és Pécsen egy igen mély munka indult

- mondta a HelloVidéknek Roland, aki végül visszatért a médiához.

Ma egy előadó- és egy média vállalkozást építek a saját nevem alatt. Így visszanézve minden értelmet nyer, hiszen saját műsorom futott a népszerű videómegosztó portálon, kettőszázhetven videót készítettem kettőszázhetven nap alatt, és saját műsorom is volt. Az Inspiráció adásaimban hiteles személyeket interjúvoltam meg.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Azóta már coachként keresi a kenyerét, nem is egyedül: vállalkozásában többen is dolgoznak. Az interjúban elmondta, miképpen lehet 60 nap alatt 12 millió forintot keresni!

Címkék:
hrcentrum, vállalkozás, vállalkozó, influencer, hellovidék,