2018. augusztus 17. péntek Jácint

Mutatjuk, hogy kaszálhatsz nagyot diploma nélkül: ez lenne a megoldás?


Az informatikusok képzésében kínál a friss lehetőséget az IT-munkaerő közvetítésében a Training360 Kft., szeptember 16-ig lehet jelentkezni az ingyenes IT képzésekre, amelyek elvégzése után akár rögtön munkába is állhatnak a résztvevők.

Augusztus 6-áig, vagyis hétfőig lehet még leadni a pótfelvételi jelentkezéseket, azonban érdemes a főiskolai, egyetemi képzések mellett számításba venni más lehetőségeket is. Az előttünk álló években, évtizedekben a hagyományos munkák és így az állások mintegy 40 százaléka szűnhet meg, és a továbbiak is átalakulnak, az informatikai szaktudás viszont kecsegtető jövőképet jelenthet a munkavállalóknak. A programozók, informatikusok iránti igény a munkaerőpiacon a következő 5-10 évben folyamatosan növekedhet, mindez pedig előreláthatóan kedvezően hat a várható fizetésekre is. A Training360 ősszel induló képzései keretében junior fejlesztői és junior alkalmazás üzemeltetői végzettséget, nemzetközi minősítést és új karriert kínálnak, nem csak az egyetemről első körben lemaradóknak, hanem bárkinek, aki affinitást érez az informatikai pálya iránt. A képzések kimondottan a munkaadókra szabottak, egyrészt biztos állást nyújthatnak, valamint megbízható életpálya kezdetét jelenthetik. A Training360 képzése részben állami hozzájárulással valósul meg, ennek is köszönhetően a sikeresen teljesített képzés és vizsgák esetén a résztvevők számára ingyenes az oktatás, a kezdeti időszak után a munkáltatók vonzó jövedelmet adnak és további fejlődési, képzési lehetőségeket biztosítanak. Ideális esetben már akár a képzés megkezdése után 2 hónappal munkába tud állni a résztvevő és innentől kezdve fizetést is kaphat, miközben a képzése mellett a betanítása is már az új munkahelyén zajlik.

Az IT-piacon egyértelműen az a trend, hogy a dolgozók képzése nem befejeződik, hanem elkezdődik a munkába állás pillanatában. Mind a munkavállalónak, mind a munkáltatónak az az érdeke, hogy a belépő, fiatal tehetségek mihamarabb kiteljesedhessenek szakmájukban. A fejlődési lehetőség egyértelműen megtartó erő az Y és Z generáció számára, akiknél nemcsak a fizetés és az ideális munkakörülmények, hanem a fejlődés, előrelépés, lehetősége is fókuszban van. Ez a felelős hozzáállás meghálálja magát a munkáltatónak is, hiszen csökkenti a fluktuációt és motiváltabbak lesznek a munkavállalók, akik így hamarabb tudnak magasabb szaktudást igénylő feladatokat is elvégezni. Ezzel egyértelmű win-win helyzetet lehet teremteni a munkáltató és a munkavállaló között

- emelte ki Nyisztor József, a Training360 Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte

A jelentkezők kiválasztása többlépcsős: felmérik a logikus és analitikus gondolkodást, együttműködést, problémamegoldást és az algoritmizáló készségeket, valamint a középfokú angol nyelvtudást. Az alkalmazás üzemeltetői képzéshez német nyelvtudás (nyelvvizsga nem feltétel) is szükséges, a végzett résztvevők pedig hazánk vezető informatikai vállalatainál, például az IT Services Hungary kötelékében kezdhetik el új karrierjüket. A felvételi folyamata iránt érdeklődőknek érdemes részt venniük a Training360 Nyílt napján, amelyet augusztus 29-én, 17 órai kezdettel tartanak a budapesti képzési központban. E modern munkakörnyezetben készítik fel a jövőbeni résztvevőket a mai munkahelyi feladatokat pontosan szimuláló egyéni és a csoportmunkákkal.

A jelentkezési határidő szeptember 16. a novemberben induló, egész napos képzésekre, amelyekre a digitális világban jártas, nyitott, logikus gondolkodású, legalább középfokú végzettséggel, valamint angol illetve angol és német nyelvismerettel rendelkezőket keresnek.Frissen érettségizettektől a diplomás karrierváltókig számos érdeklődőre számítanak a jelentkezők között, köztük azokra is, akik még nem találták meg a helyüket a munkaerőpiacon vagy az oktatásban, például nem jutottak be egyetemre, vagy kifejezetten ingyenes képzési lehetőséget keresnek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a K&H Bank nyújtja, náluk 20 033 forintos törlesztőt ígér a 8,81%-os THM; de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében 20 252 forintos törlesztővel számolhatunk havonta. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB Bank, a Budapest Bank, a Cofidis, az ERSTE Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

HRBLOGGER
legacykft
2018. 08. 17. 09:00
3 dolog, amit minden munkahelyi közösségről tudni kell

Már régóta nem kérdés, hogy a szervezeti eredményesség egyik kulcsa az emberekben és az ő együttműködésükben...

jobangel
2018. 08. 17. 08:10
Női álláskereső tréning újra!

Egy új együttműködéssel gazdagodott a Jobangel, meghívást kaptam egy előadásra a Magyar Máltai...

hellokarrierista
2018. 08. 16. 06:11
4 módszer és Te leszel a legkarizmatikusabb ember, ahol csak megjelensz

Szóval múlthéten belebotlottam egy volt főiskolás csoporttársamba, nevezzük Bendegúznak. Anno...

laskainelli
2018. 08. 15. 13:31
Hogy mondjam meg a páromnak, hogy nem nyújt eleget az ágyban?

A tartós párkapcsolatban élők számára előbb-utóbb el szokott jönni a rettegett szexmentes időszak....

hrbonbon
2018. 08. 15. 11:26
Kikre építsük a vállalatunk jövőjét?

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzetben a vezetés keresi azokat az eszközöket, amelyek leginkább feltárják...

perfekt
2018. 08. 15. 09:02
GDPR – Negyedi rész

Az adatkezelők feladatai, beépített és alapértelmezett adatvédelem, közös adatvédelem, adatvédelmi...

ajovomunkahelye
2018. 08. 14. 09:41
Juniorok a csapatban

Junior tanácsadók, akik már most a jövő munkaformáját követik. Szabadon dolgozhatnak kávézókból...

NÉPSZERŰ
FRISS