2017. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz

Milliókat kereső magyar sztárok: pedig még érettségijük sincs

A tanulás az egyik legjobb befektetés, ugyanakkor vannak olyan magyar hírességek is, akik már az érettségi előtt felálltak az iskolapadból, mégis jól boldogulnak az életben. Mutatjuk, kik ők.

Vannak olyanok, akik talpraesettségüknek, tehetségüknek köszönhetik a sikereiket, és nem annak a tudásnak, amit az iskolapadban szereztek. Tény, hogy általában sokkal egyszerűbb boldogulni a munkaerőpiacon úgy, hogy szakmai tudással rendelkezik az ember, és ezt még papírokkal is alá tudja támasztani. Lássuk a ritka kivételeket, akik viszont enélkül csinálták meg a szerencséjüket - a diamonds.cafeblog gyűjtése alapján.

Tóth Gabi

Alig 16 éves volt Tóth Gabi, amikor feltűnt egy tehetségkutatóban, és megismerhette az egész ország. A siker azonban nem rögtön jött nála, durva hullámvölgyek után érte el az álmait. A szegénység sem ismeretlen számára, volt, amikor civil munkát is vállalt, hogy eltarthassa magát, az éneklésből ugyanis nem élt meg. Sok munkának és egy szerencsés fordulatnak köszönhetően azonban ma már nincsenek ilyen problémái.

Hujber Feri

Mostanában csak a botrányai miatt kerül reflektorfénybe Hujber Feri, és az is hasonlóan nagy port kavart, amikor kiderült, hogy nincs érettségije. Vagyis van, nyolcezer forintért vette a piacon. Elkezdte ugyan a tanulást, és beiratkozott egy esti gimnáziumba, de nem volt kedve erre "pocsékolni az idejét".

Görög Zita

Zűrös gimis évek, bukás matekból - a szupermodell és műsorvezető ugyan elvégezte a négy évet, de az érettségit már nem szerezte meg. Ebből viszont sosem származott hátránya, jól megél a szépségéből, és a talpraesettségéből. Hollywoodi filmben is felbukkant, jelenleg pedig műsorvezetőként dolgozik.

Fodor Zsóka

Furcsa kakukktojás az ország Magdi anyusa, ugyanis érettségit nem szerzett, diplomát viszont igen. Felvételizett a Színművészetire, fel is vették, le is diplomázott, érettségit viszont sosem szerzett. Bár nem valószínű, hogy valaha is kérték volna tőle, miután felmutatta a diplomáját.

Majka

Majoros Péter (Majka) szakmunkásképzőbe járt, és eredeti szakmája szerint villanyszerelő. Sosem titkolta, hogy nincs érettségije, ahogy azt sem, nem tartja kizártnak, hogy egyszer még visszaül az iskolapadba. Valóságshow szereplőként indult a tévés karrierje, ma már viszont az egész ország ismeri, mint műsorvezetőt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Tiltólista: életveszélyes termékek a magyar boltok polcain
Óvatosan, mit teszel a kosárba, tényleg az életed múlhat rajta!


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Gondolnád, hogy ezek az országok viszik hátukon a világot?

A lenti infografika megmutatja, hogy a világ országai mennyire veszik ki részüket a globális gazdaság gigantikus batyujából. Az Egyesült Államok és Kína a torta majd 40 százalékát szakítják...
 

Nem kell ide dizájnfarmer: csináld meg otthon

Ha neked is tetszenek a boltokban a dizájnfarmerek, de nem szeretnél ennyi pénz elkölteni, mutatunk néhány nadrágos trükköt.  
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

09.21-09.27
Országos

Spar

09.21-09.27
Országos

Lidl

09.21-09.27
Országos

Auchan

09.21-09.27
Országos

Aldi

09.21-09.27
Országos

Tesco

09.21-09.27
Országos

Spar, Interspar

Borkatalógus
09.06-09.27
Országos

Diego

09.01-09.30
Országos