2017. június 26. hétfő János, Pál
Hírek » Karrier

Lerántjuk a leplet: nem is gondolnád, mennyi fizetést adnak a Mekiben

Sokakat izgat a kérdés: mégis mennyit lehet keresni a McDonald's éttermeiben? Megtudtunk a Meki vállalati éttermeiben milyen fizetéseket lehet elérni.

A héten mekis álláshirdetésre bukkantunk, amiből az is kiderült, hogy mennyit keresnek az étteremi dolgozók és milyen plusz juttatásokat kapnak (minimum 162 ezer forint a garantált). A következő napon megkereste szerkesztőségünket a McDonald’s, és ugyan valós adatokat tartalmazott a hirdetés - és ezáltal a cikkünk is, az az egyik budapesti franchise-partner adta fel, és a McDonald’s vállalati éttermeiben ettől eltérőek a juttatások.

Budapesten, a belépést követő nagyjából 2 hónapos tréning után, a kiemelt éttermekben

nettó 140 - 160 ezer forint a munkavállalók kezdőfizetése. Ezekben az éttermekben a diákmunkások bruttó órabére 950 forint, az esti és az éjszakai műszakban pedig 1235 forintot.

A napi egyszeri ingyenes étkezést minden dolgozó megkapja, valamint névre szóló dolgozói McDCardot, amellyel 20 százalékos kedvezményre jogosítja tulajdonosát a Meki éttermekben, illetve 5-20 százalékos kedvezményes vásárlásra a céggel szerződött partnerek üzleteiben.

Az ösztöndíj programunkra sikeresen pályázó diák munkatársakat évi 100 ezer forinttal támogatjuk. Akik hosszútávon kitartanak mellettünk, azoknak a kiemelt évfordulók alkalmával külön jutalom jár, 10 évente pedig ezen felül 4-8 hét extra fizetett szabadságon pihenhetik ki magukat"

- tudta meg a Pénzcentrum a McDonald’s-tól.

Az év végén arról számolt be a Meki, hogy 2016-ban kétszer is emelt a dolgozóinak bérén. A bérfejlesztésnek köszönhetően egy teljes munkaidőben foglalkoztatott új belépő munkatárs kezdő bérként akár havi bruttó 191 ezer forintot is megkereshet, ami két hónap elteltével elérheti a 206 ezer forintot is. Átlagosan fél év munkatapasztalattal már megnyílik az oktatói pozíció, ahol 221 ezer forintos fizetést is kaphat a munkavállaló.

Egy interjúban korábban a vállalat HR igazgatója azt is elmondta, hogy az éttermi vezetőik 90 százaléka éttermi dolgozóként indította karrierjét. Egy kezdő kollégából akár két éven belül étteremvezető-helyettes válhat. Számukra a belső vezetőképzésünk mellé szakirányú OKJ képesítést is biztosítanak. Ebben a pozícióban már 200 ezer forint felett van a teljes nettó juttatás, étteremvezetőként pedig már vállalati autóval is kiegészülhet a juttatási csomag.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Nincs pénzed utazásra? Itt a megoldás, hogy ne a tv előtt ülj egész nyáron
Íme néhány ötlet, hogy ne az Eszmeraldát nézd meg huszadszorra is.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ennek az árát nyögik folyamatosan a magyar háziasszonyok

2007 óta óriási hullámvasúton van a liszt ára.  
 

Filléres praktika: erre jó a fahéj a konyhán kívül

Sokan nem tudják, de az őrölt fahéjat nem csak sütéshez, vagy főzéshez használhatjuk. Nem is gondolnánk, de nagy hasznát vehetjük a kertben is. Íme 3 tipp, hogy mire is használhatjuk. 1....
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

06.22-06.28
Országos

Spar

06.22-06.28
Országos

Aldi

06.22-06.28
Országos

Auchan

Gasztro
06.22-07.19
Országos

Auchan

06.22-06.28
Országos

Tesco

06.22-06.28
Országos

Tesco

lakásfelújítás
06.08-06.28
Országos

Auchan

Bor
06.01-06.28
Országos