16 °C Budapest

Külföldi karrierre vágyik a TV2 sztárja: hamarosan költözik

2017. december 22. 16:45

Egyre több ismert magyar vágyik külföldi karrierre, megvalósítani azonban csak kevesen tudták eddig. Legutóbb a Megasztár egykori versenyzője, Kállay-Saunders Andás mesélt arról, Amerikában szeretne befutni.

Már 7 éve annak, hogy feltűnt Kállay-Saunders a Megasztárban, azóta énekesként, producerként, és zeneszerzőként is dolgozik. Az egykori megasztáros egyébként New Yorkban született, Fernando Saunders ismert amerikai zenész fia, ennek ellenére nem kér apja segítségéből.

Minden eddiginél keményebben ráálltam arra, hogy befussak Amerikában. Voltam is kint Los Angelesben, tárgyaltam két kiadóval a világ legnagyobbjai közül, de egyelőre nem akarom elmondani, melyikkel. (...) Én biztos, hogy mindent megteszek azért, hogy összejöjjön, egy dolgot kivéve. Nem szeretném, ha édesapám, aki ismert zenész, segítene ebben. Ő többször felajánlotta már, hogy összehoz olyan emberekkel, akik előre tudják lendíteni az amerikai karrierem, de számomra sokkal szebb lesz az eredmény, ha az ő segítsége nélkül érem el

- mondta a Blikknek Kállay-Saunders.

A külföldi karrier több hazai sztárt is csábít, korábban Tóth Andi, az X-Faktor eddigi legfiatalabb nyertese mesélt arról, kacérkodik a gondolattal, ő azonban nem a tengeren túlra vágyik, hanem az Egyesült Királyságba.

Sok hazai előadóművészhez hasonlóan az én fejemben is megfordult a külföldi karrier lehetősége, ehhez pedig Anglia jó ugródeszka lehetne. A szakmai fejlődésemhez mindenképpen hozzájárulna, ha tapasztalatokat szerezhetnék odakinn, és ezáltal megvalósíthatom az álmaim. Szívesen próbát tennék egy-két színházi castingon is, bár a kiejtésemen még van mit csiszolni

- mondta a Blikknek az Tóth Andi. Ráadásul most teljesen egyedül szeretne nekivágni.

Simán el tudnám képzelni, hogy Londonban egyedül boldoguljak. Szeretem a kihívásokat, ezért minél nehezebbnek látszik egy feladat, annál inkább érdekel! Amikor az X-Faktor után Nagyváradról Budapestre költöztem, a szüleim akkor sem engedték el a kezem, nem voltam teljesen önálló. Ha azonban összejönne a külföldi munka, új világ nyílna ki előttem

- mondta a fiatal énekesnő.

Aki már meglépte

Már több mint egy éve, hogy Istenes Bence és párja, Csobot Adél úgy határozott, hogy kisfiukkal együtt kiköltöznek Németországba. A tévés külföldi babérokra tör, egy újabb álmát készül megvalósítani.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Olyan karrierre vágyom Németországban, amit már otthon megvalósítottam. Nemrég kint leszerződtem az egyik legjobb menedzsmenttel, akikkel kialakítottunk egy stratégiát, és szeptembertől elkezdünk ezen dolgozni. Nagy álmom, hogy sportműsorokat vezethessek, vagy egy gameshow-t, sok év múlva pedig a kornak megfelelő éjszakai beszélgetős műsort. Emellett pedig szívesen visszatérnék a rádiózáshoz is, amit jó pár éve abba kellett hagynom, és az internet adta lehetőségeket sem szeretném elhanyagolni, sőt abban látom talán a legnagyobb fantáziát. Mondjuk ehhez két élet kéne

- mondta korábban a Blikknek Istenes Bence.

Ha külföldi munkavállalásról van szó, akkor általában a magas fizetések kerülnek előtérbe. Tény, hogy a hazai béreknél jóval magasabb összegeket, akár az itthoni fizetéseknek a többszörösét lehet megkeresni külföldön, mégsem ez az egyetlen oka annak, hogy valaki más országban épít karriert. Istenes Bencéről például eddig is tudni lehetett, hogy jól keres az RTL Klubnál, nyilván nem azért költözött külföldre, mert nem tudja fizetni a lakáshitelét. A szakmai kihívások viszont jóval nagyobb szerepet játszhattak a döntésében.

Elképesztően sokan mennének

Az aktív lakosságnak a 71 százaléka nyitott lenne új munkahelyre, és 1,3 millióan szívesen költöznének külföldre, ha ott lehetőségük lenne jobb munkahelyen dolgozni - derül ki a DreamJo.bs állásközvetítő portál reprezentatív felméréséből. Elsősorban a 18-29 éves, városban élő férfiak gondolkoznak külföldi munkavállaláson.

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 23. 12:30
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem