2018. január 17. szerda Antal, Antónia

Kitálalt Demcsák Zsuzsa: ebből él, mióta nincs a képernyőn

Demcsák Zsuzsa a mai napon elárulta, hogy miből él, a 3 hónappal ezelőtt ATV-től való botrányos távozása óta. A műsorvezető saját bevallása szerint nem dőlhetett hátra, hogy csak tartalékaiból fedezze kiadásait, hanem fordítói munkákat vállalt, hogy eltartsa két gyerekét.

Két gyereket kell eltartanom, nem tudom azt mondani, hogy a tartalékaimból élek és hátradőlök

- mondta el Demcsák Zsuzsa ma reggel a Rádió 1 műsorában. A műsorvezető azt is elárulta, hogy

fordításokból élt az elmúlt időszakban, és hogy a műsorfelkérésekre gyermekei miatt mondott nemet.

Nem akart ugyanis hetekre eltűnni a felvételi időszakban. Demcsák tervei között egyébként jelenleg nem szerepel a tévébe való visszatérés. Ehelyett inkább szeretne kamasz gyerekek nevelésével foglalkozó blogot írni. Továbbá a valóságshow-kat igyekszik inkább hanyagolni, jobban szeretne az értelmiségi vonalon maradni.

Fordítani... ennyiért?

Demcsák kilenc év után, 2017 áprilisában hagyta ott a TV2-t, ahol még álomfizetésért sem tudták ott marasztalni őt. Akkor a műsorvezető családi okokra hivatkozva magyarázta döntését, miszerint a tévé helyett inkább az üzleti életet választja. Nem sokkal ezután azonban az ATV-nél landolt, ahol 3 hónappal ezelőtt botrányos körülmények között távozott. A mostani fordítói állás az előző két munkahelyhez képest ugyanakkor finoman szólva is nagy pénzügyi érvágás lehet most Demcsáknak.

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adatai közt kutakodva ugyanis

rábukkantunk a nyelvész, fordító, tolmács átlagos, 2016-os bruttó bérére, ami 320 és 380 ezer forint körül mozog.

Ez pedig, a korábbi tévés gázsik fényében akár milliós kiesést is jelenthet Demcsáknak.

(Borítókép: MTI Fotó, Mohai Balázs)

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 14,49%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste Bank, és a  Cofidis gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Hozzászólások száma: 2 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ezek az országok a világ legnagyobb sörfogyasztói

Ha sörivásról van szó, akkor a csehek verhetetlenek. Egy új tanulmány azt vizsgálta, hogy az egyes országokban mennyi sört fogyasztottak az emberek fejenként 2017 folyamán. Tavaly egy átlagos cseh 137,38...
 

Fogadjunk, hogy eddig te sem így használtad az alufóliát

A konyha a mindennapi életünk része, sokan mégis esve-kelve mozognak benne. Úgyhogy senkinek sem árthat egy kis felokosítás. Az alufólia például csodákra képes, de azért a bikinis sütemények is megérnek...
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

01.18-01.24
Országos

Spar

01.18-01.24
Országos

Auchan

01.18-01.24
Országos

Interspar

01.11-01.17
Budapest

Spar

01.11-01.17
Országos

Aldi

01.11-01.17
Országos

Auchan

01.11-01.17
Országos

Tesco

01.11-01.17
Országos

  Ajánlatunk