2 °C Budapest

Kiderült: ennyit lehet keresni benzinkutasként egy pesti Mol kúton

2018. július 23. 11:32

Országszerte keresnek embereket töltőállomás kezelő - shop eladó munkakörbe. Kíváncsiak voltunk, mégis milyen követeleményeknek kell megfelelniük a jelentkezőknek és mennyi fizetést remélhet az, aki esetleg munkát vállalna valamelyik Mol benzinkúton.

Nem kell nyelvtudás, de még szakmai tapasztalat sem ahhoz, hogy valaki elhelyezkedjen egy benzinkúton töltőállomás kezelő - shop eladó munkakörben. Ez derül ki legalábbis a Profession.hu álláskereső portálon talált hirdetésekből.

Arról, hogy egy budapesti OMV kúton mennyit lehet keresni, májusban írtunk. Most arra voltunk kíváncsiak, milyen munkabért kínálnak a Mol benzinkutakon.

Nagy forgalmú VIII. kerületi Mol töltőállomás, shop eladó - kútkezelő munkakörbe keres kommunikatív munkatársat. Az ideális jelölt: barátságos, munkájára és környezetére igényes. Feladatkör: vásárlók kiszolgálása, vásárlói elégedettség növelése 12 órás műszakban. Amit kínálunk: rendezett munkajogi feltételek, kiváló munkakörülmények, beiskolázások, átképzések. Juttatás: alap + pótlékok + borravaló + jutalék

 - olvasható az egyik hirdetésben, amelyben a Kerepesi útra keresnek munkaerőt. A havi nettó fizetési keret 160 ezer forint.

Az Üllői úti egyik kútra is keresnek dolgozót, viszont a fizetés havi nettó 140 ezer forint, az egyéb juttatásokat tekintve pedig éves bónuszt, mozgóbért, cafeteriát és szakmai tréningeket említenek.

Vidéken jobb a fizetés

A celldömölki Mol töltőállomásra 8 órás munkarendbe várnak munkavállalókat töltőállomás-kezelő és shop eladó feladatok ellátására. A havi nettó fizetési keret 180 ezer forint, de a hirdetésben feltüntetik, hogy vannak még teljesítmény alapú plusz juttatások és a dolgozó számolhat még a borravalóval is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Bakonygyepesen szintén havi 180 ezres fizetést kínálnak, igaz, itt már 12 órás munkarendben kell dolgozni. Viszont itt is van éves bónusz. Az M5-ös autópálya melletti, Kecskeméthez közeli Mol benzinkúton szintén havi nettó 180 ezret fizetnek, viszont itt elengedhetetlen a saját gépkocsi a munkába járáshoz. A pápai Mol kúton szintén havi nettó 180 ezres fizetésért keresnek embert.

Mind a pesti, mind a vidéki kutakon rendezett munkajogi feltételeket, kiváló munkakörülményeket ajánlanak, és a legtöbb helyen szakmai képzéseken is részt vehet majd a leendő munkavállaló a hirdetések szerint.

Mitől függ a bér?

Az, hogy a különböző kutakon különböző béreket fizetnek a munkavállalóknak, nem annyira meglepő. A Mol Nyrt. ugyanis több mint 400 töltőállomással rendelkezik Magyarországon, melyek üzemeltetését a Mol-lal szerződött partnerek saját vállalkozásban végzik. A töltőállomások üzemeltetése pályázat útján nyerhető el. A töltőállomás üzemeltetésében közreműködő munkavállalók a partner, mint munkáltató alkalmazásában állnak, felettük a munkáltatói jogokat a partner gyakorolja, nem a Mol.  Vagyis a partner maga határozza meg, mennyit fizet az alkalmazottaknak.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem