2018. november 20. kedd Jolán
HR Centrum

Kiderült: ennyit lehet keresni a Subway üzletvezetőjeként Budapesten


Óriási a munkaerőhiány, a legtöbb cég ezért már a hirdetésben is próbálja hangsúlyozni, miért éri meg náluk dolgozni. Az Allee Bevásárlóközpontban működő Subway gyorsétterembe keresnek üzletvezetőt. A társalgási szintű angol nyelvtudás és középvezetőként szerzett 1-2 év tapasztalat elengedhetetlen, cserébe rugalmas munkaidő beosztást, személyi étkezést és versenyképes fizetést ígérnek. De vajon mit takar a versenyképes fizetés


Október közepén számoltunk be arról, hogy pultost keresnek az Allee Bevásárlóközpontban működő Subway gyorsétterembe. A hirdetésben azt írták, tapasztalat nem szükséges, ápolt megjelenés, a jó kommunikációs készség, a vendégorientáltság elengedhetetlen. A fizetés havi nettó 220 ezer forint, emellett vannak béren kívül juttatások (ezeket nem részletezik a hirdetésben).

Most a Jófogáson szúrta ki a Pénzcentrum, hogy ugyanebbe az üzletbe üzletvezetőt keresnek. A leendő középvezetőnek 1-2 éves tapasztalattal kell rendelkeznie, és a társalgási szintű angol nyelvtudás is elengedhetetlen, ahogy az empátia és a jó szervezőkészség is.

Nagyjából heti 45 óra munkával havonta nettó 300 ezer forintot lehet keresni, rugalmas a munkaidő beosztás, és vannak béren kívüli juttatások.

Mi kell a dolgozóknak?

A HR szakemberek szerint a munkavállalók számára fontos az elismerés és megbecsültség. A HR-Evolution több mint 5000 fő megkérdezésével végzett reprezentatív fluktuáció kutatásából kiderül, a megkérdezettek 56 százaléka úgy vélekedett, a felmondás első számú oka az embertelen bánásmód és körülmények lennének, 44 százaléknyian a rossz munkahelyi légkör miatt váltana.

A kutatás szerint egy munkahely legjelentősebb megtartó ereje a jó munkahelyi légkör. Jelentősebb, mint a pénz. A megkérdezettek 67 százaléka szerint például ez a legfontosabb. Ha ez adott, még jobb feltételekért sem váltanak munkahelyet.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 7 millió forintot, 15 éves futamidő mellett már 2,04 százalékos THM-el, és havi 44 981 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a legnagyobb kereskedelmi bankok ajánlatai sem: a Budapest Banknál például 47606 forintos törlesztőt ígér a 2,13 százalékos THM; míg az OTP Banknál némileg magasabb, 2,23 százalékos THM is alacsonyabb, 44949 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek, és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

HRBLOGGER
hrdoktor
2018. 11. 19. 11:01
Őszi agyturbó

A napsütéses órák számának csökkenésével mintha figyelmünk is egyre inkább beszürkülne....

perfekt
2018. 11. 19. 09:02
Mire is kell ajánlatot tennünk?

... avagy a közbeszerzési műszaki leírás jelentősége 2. rész [...] Bővebben!

jobangel
2018. 11. 18. 19:06
Személyes konfliktusok a munkahelyen, avagy a mobbing anatómiája

Prológus: Figyelem! Ez nem útmutató kezdő szociopatáknak a mobbing tökéletes kivitelezésére! ---- A...

laskainelli
2018. 11. 18. 17:22
A megcsalt fél 5 leggyakoribb kérdése

A mi kultúránk hűtlenség esetén leosztja a lapokat jó emberre és rossz emberre. A megcsalt fél...

legacykft
2018. 11. 16. 09:00
Miért csalódunk az új módszerekben?

Számos szervezet felismerte, hogy ha a jövőben is sikeresek akarnak maradni, nem mehetnek tovább...

hrbonbon
2018. 11. 15. 12:15
Hogyan „tágul ki” a munka világa?

  Néhány hete a HR Fest konferencián jártam, és ennek kapcsán az erősödött bennem, hogy mennyire...

icoachu
2018. 11. 12. 13:27
Vajon hogyan tanulnak a sikeresen nyelvtanulók?

Nyelvtanuló vagy? Esetleg nem úgy haladsz, ahogyan azt szeretnéd? Vagy úgy érzed jó lenne hatékonyabbá...

NÉPSZERŰ
FRISS