2017. december 16. szombat Etelka, Aletta

Jobb lesz vigyázni: karácsony előtt szabadul az ország elsőszámú tolvaja

  • Blikk
  • 2017. december 6. szerda 10:30

Szenteste előtt néhány nappal szabadulhat az ország legismertebb besurranó tolvaja, a Repülős Giziként emlegetett idős asszony - írja a Blikk.


December 21-én szabadul a börtönből Repülős Gizi, a betörők fejedelme, akit legutóbb azért ültették le, mert nem fizette ki a pénzbüntetést, amit az általa elkövetett szabálysértések miatt szabtak ki rá. Az ország talán legismertebb tolvajának egyébként több mint 200 bűncselekmény írható a számlájára és életéből 17 évet rabként töltött a lap szerint.

Gizi legutóbb Tatabányán vetette be régi trükkjét,

amelynek lényege, hogy egy hihetőnek tűnő mesével megpróbál bejutni idegenek otthonába, majd amikor a tulajdonos nem figyel, pillanatok alatt begyűjti az ott fellelhető értékeket.

A tatabányai házra vigyázó kutya azonban résen volt és elzavarta őt: megharapni nem tudta, de a gurulós bevásárlótáskáját megrángatta.

Repülős Gizi kleptomán hajlamairól egyébként azt vallja, hogy egy gyerekkori baleset következtében bekövetkezett agyhártyagyulladás okozta.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Nem kell úgy megijedni, ha hazai repülőre ülsz

A lenti csárton az látszik, hogy Magyarország nagyjából az EU-s átlagot hozza, ha azt vizsgáljuk, hogy az összes, az országban üzemeltetett repülő közül, mekkora a 20 évnél idősebb gépek aránya?...
 

Karácsonyi lapra egy forintot se költs: ezek a tuti módszerek

Horrorárakon lehet kapni a kreatívabb, szebb karácsonyi lapokat a papír-írószer boltokban, úgyhogy itt az ideje otthon készíteni őket, fillérekből. Ehhez mutatok egy videót.  
NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk