2018. január 17. szerda Antal, Antónia

Itt a nagy bejelentés: 1000 dolgozót vesz fel a Lidl

Legnagyobb angliai raktárát építi meg a Lidl és a következő két hónapban öt új üzletet is nyit London környékén. Ezer új munkavállalóra lesz szükség, és jelenleg semmi akadálya nincs, hogy magyarok is megpályázzák az állásokat.

Ezer ember felvételét tervezi a Lidl Angliában a Mirror szerint. A cég Lutonban nyitja meg legnagyobb angliai raktárát, hogy az támogassa a cég bővülési terveit, mely csak a következő két hónapra 5 új áruház megnyitását tartalmazza. Az új raktár már a negyedik lesz London környékén, és az eddigi legnagyobb elosztó központnál kétszer nagyobb lesz. Az Egyesült Királyságban 1994 óta van jelen a lánc 690 bolttal.

Menjünk-e még Angliába?

Mivel az Egyesült Királyság még az Európai Unió tagja, ezért semmi nem áll az útjában a magyaroknak, hogy megpályázzák az újonnan nyíló lehetőségeket, és a jövőről is bíztatóan nyilatkozott decemberben a Magyar Nemzetnek Iain Lindsay Budapestre akkreditált brit nagykövet.

... a magyaroknak nem kell elhagyniuk Nagy-Britanniát, amikor az kilép az Európai Unióból, szívesen látjuk őket, és jelenleg nem is kell tenniük semmit, csak a brexit után kell letelepedett státuszért folyamodniuk

- mondta el a jövőbeni tervekről a diplomata. Mindemellett az is igaz, hogy a brit kormány még nem kötött semmilyen megállapodást az EU-val a jövő tekintetében, így az országban élő uniós állampolgárok jövőbeni státusza sem tisztázott még.

Azt egysébként nem lehet pontosan tudni, hogy hány honfitársunk van jelenleg Angliában, a legtöbb becslés 100 ezer és félmillió közé teszi a számukat, és a magyar közösség legalább fele London környékén él.

JÓL JÖNNE 5 MILLIÓ FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 5 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a K&H Bank nyújtja (THM 10,66%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank (THM 10,90%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Cetelem és a Budapest Bank kölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ezek az országok a világ legnagyobb sörfogyasztói

Ha sörivásról van szó, akkor a csehek verhetetlenek. Egy új tanulmány azt vizsgálta, hogy az egyes országokban mennyi sört fogyasztottak az emberek fejenként 2017 folyamán. Tavaly egy átlagos cseh 137,38...
 

Fogadjunk, hogy eddig te sem így használtad az alufóliát

A konyha a mindennapi életünk része, sokan mégis esve-kelve mozognak benne. Úgyhogy senkinek sem árthat egy kis felokosítás. Az alufólia például csodákra képes, de azért a bikinis sütemények is megérnek...
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

01.18-01.24
Országos

Spar

01.18-01.24
Országos

Auchan

01.18-01.24
Országos

Interspar

01.11-01.17
Budapest

Spar

01.11-01.17
Országos

Aldi

01.11-01.17
Országos

Auchan

01.11-01.17
Országos

Tesco

01.11-01.17
Országos

  Ajánlatunk