2018. március 20. kedd Klaudia

Itt a nagy bejelentés: 1000 dolgozót vesz fel a Lidl

Legnagyobb angliai raktárát építi meg a Lidl és a következő két hónapban öt új üzletet is nyit London környékén. Ezer új munkavállalóra lesz szükség, és jelenleg semmi akadálya nincs, hogy magyarok is megpályázzák az állásokat.

Ezer ember felvételét tervezi a Lidl Angliában a Mirror szerint. A cég Lutonban nyitja meg legnagyobb angliai raktárát, hogy az támogassa a cég bővülési terveit, mely csak a következő két hónapra 5 új áruház megnyitását tartalmazza. Az új raktár már a negyedik lesz London környékén, és az eddigi legnagyobb elosztó központnál kétszer nagyobb lesz. Az Egyesült Királyságban 1994 óta van jelen a lánc 690 bolttal.

Menjünk-e még Angliába?

Mivel az Egyesült Királyság még az Európai Unió tagja, ezért semmi nem áll az útjában a magyaroknak, hogy megpályázzák az újonnan nyíló lehetőségeket, és a jövőről is bíztatóan nyilatkozott decemberben a Magyar Nemzetnek Iain Lindsay Budapestre akkreditált brit nagykövet.

... a magyaroknak nem kell elhagyniuk Nagy-Britanniát, amikor az kilép az Európai Unióból, szívesen látjuk őket, és jelenleg nem is kell tenniük semmit, csak a brexit után kell letelepedett státuszért folyamodniuk

- mondta el a jövőbeni tervekről a diplomata. Mindemellett az is igaz, hogy a brit kormány még nem kötött semmilyen megállapodást az EU-val a jövő tekintetében, így az országban élő uniós állampolgárok jövőbeni státusza sem tisztázott még.

Azt egysébként nem lehet pontosan tudni, hogy hány honfitársunk van jelenleg Angliában, a legtöbb becslés 100 ezer és félmillió közé teszi a számukat, és a magyar közösség legalább fele London környékén él.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 1 millió 500 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 13,07%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis, az ERSTE Bank, valamint a Budapest Bank kölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

03.22-03.31
Országos

Spar

03.22-03.31
Országos

Lidl

03.22-03.28
Országos

Aldi

03.16-03.21
Országos

Lidl

03.14-03.21
Országos

Tesco

03.14-03.21
Országos

Auchan

03.14-03.21
Országos

Auchan

Kertkatalógus
03.08-03.21
Országos

  Ajánlatunk