2020. július 8. szerda Ellák
HR Centrum

Ennyit költ szépségére a transznemű magyar előadóművész


Novák Angéla előadóművész már fiatal korában tudta, hogy hiába született férfitestben, ő valójában nőként szeretne élni. Miután az utolsó nemátalakító műtéten is átesett, már csak havi néhány ezer forintjába kerül, hogy nő lehessen. De ettől függetlenül Angéla a szépségére nem sajnálja a pénzt, saját elmondása szerint annyit költ magára amennyit csak tud.


A Celeb vagyok, ments ki innen c. műsorban is feltűnt Novánk Angélának már nem kell sokat költenie arra, hogy nőként élhessen. Miután már elvégezték rajta az utolsó nemátalakító műtétet is, azóta csak havonta pár ezer forintot kell a gyógyszerekre fizetnie.

Sokan azt hiszik, komoly havi kiadással járnak a hormonok, amiket szednem kell, de ez nem így van. Most már, hogy átestem minden szükséges operáción, ugyanolyan tablettát szedek, mint azok a nők, akiknek eltávolították a petefészkét. Ez pedig csak havi pár ezer forintba kerül. Ezen felül persze annyit költök magamra, amennyit csak tudok, hiszen egy nő soha nem elégedett magával

- mesélte a Borsnak az előadóművész.

Angéla azt is elárulta, hogy az arcát nem plasztikáztatta, csupán apró beavatkozásokon esett át. Az előadóművész többek között most töltette fel felső ajkait és botoxolni is jár, amikor csak tud.

Ez mennyibe kerül?

Mellplasztika, arcplasztika, fenékplasztika, intimplasztika... manapság egyre nagyobb divatja van hazánkban az ilyen jellegű beavatkozásoknak. Ez azonban nem olcsó mulatság, a legolcsóbb műtét is több százezer forintot kóstál. Persze azt pontosan nem tudhatjuk, hogy Novák Angéla mennyit fizetett a szépészeti beavatkozásokért, de megnéztük, hogy általában mennyit kérnek el az ilyen műtétekért.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

HRBLOGGER
perfekt
2020. 07. 08. 08:53
Képezhető fejlesztési tartalék, ha a negatív az eredménytartalék?

A társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 7. § (1) bekezdése...

ajovomunkahelye
2020. 07. 07. 09:42
Alkalmazkodás a változásokhoz

A koronavírus-járvány iparágtól függetlenül egy dologra biztosan megtanított minden vállalatot:...

vezetoi-coaching
2020. 07. 06. 16:54
Olvasónapló - Nagy Lajos: Budapest Nagykávéház...

Csak ízelítőül, hogy mire számítsunk... 1935. július 3-án késő este a Budapest Nagykávéházban...

hrdoktor
2020. 07. 06. 08:50
Betegségek, amiket a légkondi terjeszthet

A nem megfelelően működtetett klíma többet árt, mint használ: betegségek okozója lehet. De milyen...

legacykft
2020. 07. 03. 09:00
A mondat, ami mindenféle szerepedben gátol

Van egy mondat, amit ha eleget mondogatsz magadnak, meggátolhat abban, hogy sikeresen töltsd be a számodra...

jobangel
2020. 06. 30. 15:30
A fizetési igényről másképp: tárgyalj róla!

Ez sajnos rendszeres „taktika”, és nagyon rossz taktika: az álláskeresők kétségbeesésükben...

tippekafejvadasztol
2020. 06. 19. 11:23
Álláskeresés karantén után

Nem kérdés, hogy jelen helyzetben azok is állást kereshetnek, akik eddig teljesen biztosnak hitték...

NÉPSZERŰ
FRISS