2020. augusztus 5. szerda Krisztina
HR Centrum

Ennyit kaszálhat az X-Faktorban Kiss Ramóna és Radics Gigi


Kedd este jelentették be, hogy az X-Faktor negyedik mentora Radics Gigi lesz. De nem csak a mentori székben történik váltás: a műsort Istenes Bence helyett Kiss Ramóna vezeti majd. Utánanéztünk, mennyit kereshetnek a tehetségkutató új arcai.

Nagy bejelentések az RTL-nél: az X-Faktorban Tóth Gabit Radics Gigi váltja, Istenes Bencét pedig Kiss Ramóna. Radics Gigi azzal, hogy elvállalta a mentori posztot, csatornát is váltott.

Szerintem nem rossz dolog csatornát váltani, ez a karrierrel együtt jár. Arrafelé visz az utam, ahol olyan szerepre kérnek fel, amivel azonosulni tudok. Én nagyon hálás vagyok a TV2-nek a sok lehetőségért, amit az elmúlt 5 évben kaptam, ráadásul a Megasztár által lettem ismert, ezért kizárólag a szakmai kihívás motivált a döntésemben. Az biztos, hogy készen állok, és már nagyon várom az RTL-lel közös munkát"

- mondta a 24.hu-nak az énekesnő.

Arról nem adtak ki információt, hogy mennyit keres majd a fiatal mentor, azt viszont korábbi sajtóértesülésekből tudni lehet, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor. Egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok. Vélhetően nagyságrendileg a 2017-es X-Faktorban is hasonló pénzeket kapnak majd a mentorok. Ez persze nem havi fizetést jelent, hanem az egész műsor alatt keresnek ennyit.

Azt is tudni lehet sajtóértesülésekből, hogy Radics Gigi félmillió forintért vállal egy fellépést, de nem valószínű, hogy a műsor alatt jut majd ideje a koncertezésre. Tehát ez az időszak némi kiesést is jelent majd neki.

Újra képernyőn Kiss Ramóna

Februárban jelentette be Kiss Ramóna, hogy otthagyja a Barátok köztöt. Ugyan nyárig még láthatják a nézők a színésznőt a sorozatban, utána viszont már inkább csak a színpadon, mivel a színházi munkáira szeretne koncentrálni. Úgy tűnik, meggondolta magát, és ismét munkát vállal az RTL-nél.

Egy álmom vált valóra azzal, hogy én lettem az X-Faktor műsorvezetője. Még nem tudtam feldolgozni, szerintem az igazi átütés akkor lesz, amikor a ledfal mögött állok majd és visszaszámolnak az élő adásra"

- mondta Kiss Ramóna, aki nem készült tudatosan a műsorvezetői feladatra.

Miután a Barátok közttől elbúcsúztam, nem tudtam, hogy merre veszem az irányt. A színház megmaradt, ez a felkérés pedig magától jött, de egy másodpercig sem gondolkodtam, hogy elfogadjam-e. Nagyon izgulok, de próbálok mindent megtenni, hogy a lehető legjobb legyek. Felkészülésként jelenleg régebbi adásokat nézek vissza és tréningekre járok"

- tette hozzá az új műsorvezető.

Arról nincs információ, hogy a színházi munkáival mennyit keres, de sajtóértesülések szerint azzal, hogy a Barátok köztből távozott, nagyjából havi egymillió forintról mondott le. Az RTL Klubos fizetésekről korábban annyi szivárgott ki, hogy havonta kb. 1 millió forintos alapbért kapnak a műsorvezetők, például Sebestyén Balázs, Lilu, vagy épp Istenes Bence, még akkor is, ha hónapokig pihennek két műsor és forgatás között. Vélhetően, amikor aktívan dolgoznak, olyan az alapbérnél többet keresnek. Ha ebből indulunk ki, Kiss Ramóna is több mint havi egymilliós gázsival számolhat.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

HRBLOGGER
perfekt
2020. 08. 03. 08:29
A saját tőke emelése

A saját tőke emelésére jellemzően két ok miatt kerül sor. Vagy kötelező a tőkeemelés,...

hrdoktor
2020. 08. 03. 05:01
Queen-hatás az irodában: ha sok erős egyéniség van összezárva

Egy átlagos munkahelyen is előfordul, hogy a Queen együtteshez hasonlóan több tehetséges, kreatív...

happyhunter
2020. 08. 02. 19:54
Kutyás kalandok az irodában

Kutyabarát munkahely vagyunk, a Jobsgarden már régóta nyitott arra, hogy az itt dolgozók magukkal...

legacykft
2020. 07. 31. 09:00
A delegálás 5 szintje

Egy tanulságos történet arról, hogy hogyan adhatunk bizalmat vagy áshatjuk alá a motivációt egy...

jobangel
2020. 07. 27. 12:56
Jobangel máshol...

Kedves Olvasóim! Egyelőre(?) itt, mostantól nem frissül tovább a Jobangel blog. Írásaim a jövőben...

vezetoi-coaching
2020. 07. 21. 13:19
“10-et letagadhatnál!”, “50 az új 30”, “70 az új 50”...

Nézzünk egy kicsit ezek mögé... “a letagadhatnál X évet”, ezt én magam is hallottam néha...

laskainelli
2020. 07. 19. 19:38
Bízhatok még benne, ha már egyszer megcsalt?

A tartós párkapcsolatokban gyakran előfordul, hogy a két fél sérüléseket szerez egymástól....

NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

08.06-08.12
Országos

Aldi

08.06-08.12
Országos

Auchan

08.06-08.12
Országos

Interspar

08.06-08.12
Országos

Spar

08.06-08.12
Országos

Spar

07.30-08.05
Országos

Interspar

07.30-08.05
Országos

Tesco

07.30-08.05
Országos