7 °C Budapest

Ennyit kereshet az X-Faktorban Kiss Ramóna és Radics Gigi

2017. május 17. 17:30

Kedd este jelentették be, hogy az X-Faktor negyedik mentora Radics Gigi lesz. De nem csak a mentori székben történik váltás: a műsort Istenes Bence helyett Kiss Ramóna vezeti majd. Utánanéztünk, mennyit kereshetnek a tehetségkutató új arcai.

Nagy bejelentések az RTL-nél: az X-Faktorban Tóth Gabit Radics Gigi váltja, Istenes Bencét pedig Kiss Ramóna. Radics Gigi azzal, hogy elvállalta a mentori posztot, csatornát is váltott.

Szerintem nem rossz dolog csatornát váltani, ez a karrierrel együtt jár. Arrafelé visz az utam, ahol olyan szerepre kérnek fel, amivel azonosulni tudok. Én nagyon hálás vagyok a TV2-nek a sok lehetőségért, amit az elmúlt 5 évben kaptam, ráadásul a Megasztár által lettem ismert, ezért kizárólag a szakmai kihívás motivált a döntésemben. Az biztos, hogy készen állok, és már nagyon várom az RTL-lel közös munkát"

- mondta a 24.hu-nak az énekesnő.

Arról nem adtak ki információt, hogy mennyit keres majd a fiatal mentor, azt viszont korábbi sajtóértesülésekből tudni lehet, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor. Egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok. Vélhetően nagyságrendileg a 2017-es X-Faktorban is hasonló pénzeket kapnak majd a mentorok. Ez persze nem havi fizetést jelent, hanem az egész műsor alatt keresnek ennyit.

Azt is tudni lehet sajtóértesülésekből, hogy Radics Gigi félmillió forintért vállal egy fellépést, de nem valószínű, hogy a műsor alatt jut majd ideje a koncertezésre. Tehát ez az időszak némi kiesést is jelent majd neki.

Újra képernyőn Kiss Ramóna

Februárban jelentette be Kiss Ramóna, hogy otthagyja a Barátok köztöt. Ugyan nyárig még láthatják a nézők a színésznőt a sorozatban, utána viszont már inkább csak a színpadon, mivel a színházi munkáira szeretne koncentrálni. Úgy tűnik, meggondolta magát, és ismét munkát vállal az RTL-nél.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Egy álmom vált valóra azzal, hogy én lettem az X-Faktor műsorvezetője. Még nem tudtam feldolgozni, szerintem az igazi átütés akkor lesz, amikor a ledfal mögött állok majd és visszaszámolnak az élő adásra"

- mondta Kiss Ramóna, aki nem készült tudatosan a műsorvezetői feladatra.

Miután a Barátok közttől elbúcsúztam, nem tudtam, hogy merre veszem az irányt. A színház megmaradt, ez a felkérés pedig magától jött, de egy másodpercig sem gondolkodtam, hogy elfogadjam-e. Nagyon izgulok, de próbálok mindent megtenni, hogy a lehető legjobb legyek. Felkészülésként jelenleg régebbi adásokat nézek vissza és tréningekre járok"

- tette hozzá az új műsorvezető.

Arról nincs információ, hogy a színházi munkáival mennyit keres, de sajtóértesülések szerint azzal, hogy a Barátok köztből távozott, nagyjából havi egymillió forintról mondott le. Az RTL Klubos fizetésekről korábban annyi szivárgott ki, hogy havonta kb. 1 millió forintos alapbért kapnak a műsorvezetők, például Sebestyén Balázs, Lilu, vagy épp Istenes Bence, még akkor is, ha hónapokig pihennek két műsor és forgatás között. Vélhetően, amikor aktívan dolgoznak, olyan az alapbérnél többet keresnek. Ha ebből indulunk ki, Kiss Ramóna is több mint havi egymilliós gázsival számolhat.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem