2020. augusztus 5. szerda Krisztina
HR Centrum

Csúcsgázsitól esik el a Barátok közt sztárja: kilép a sorozatból


A Barátok közt partiján kiderült, nem játszik tovább a sorozatban Gubík Ági. Azt is elárulta, mivel foglalkozik most.

Megölte brutálisan erőszakos férjét, és most kétségbeesetten próbálja rendbe tenni az életét Berényi Ági - itt tart most a sorozat vetítése. Arról még nincs hír, hogy pontosan meddig lesz látható a képernyőn Gubík Ági, akinek karaktere két és fél évvel ezelőtt váratlanul toppant be a szereplők életébe.

Az biztos Gubík Ági most színházi feladatait helyezte előtérbe. Az persze előfordulhat, hogy néha, pár rész erejéig ismét megjelenik majd a sorozatban

- tudta meg a színésznőtől a Blikk.

Nemrég azzal került be a bulvárlapokba Gubík Ági, hogy egy korábbi tartozása miatt a behajtók rátették a kezüket a fizetése egy részére. Már tíz éve tart a tartozási ügye, ami miatt a színésznőtől havi 134 ezer forintot von le a behajtó a fizetéséből. Az adósságot még egykori férjével együtt halmozták fel, amikor házukat újították fel. Ugyan a munkát elvégezte a vállalkozó, azonban azt nem fizették ki neki. Ennek tetejébe a házaspár 2011-ben elvált, és a kivitelezőről teljesen megfeledkeztek. A végrehajtó azonban most már vonja a részleteket, így a tartozás (amely már 2006 óta esedékes) 2017 végéig rendeződhet.

A színésznő elmondása szerint most a színházi munkáira koncentrál majd, de valószínű, hogy a Barátok köztös fizetés kiesését azért megérzi majd, ráadásul a sorozatért kapott bér egy biztos bevétel volt. A kiszámíthatóság mellett a fizetése is csökkenhet ezzel a színésznőnek. Ugyan pontosan nem ismerjük a szerződését, évekkel ezelőtti sajtóhírek szerint azonban a Barátok Közt oszlopos tagjai havonta 800 ezer forint körüli összeget vihettek haza. Bár 2012-ben jelentősen, összesen 13 százalékkal csökkentették a sorozatban szereplő színészek fizetését, de az eltelt évek alatt ez már simán felkúszhatott akár havi 1 millió forintra is.

Ugyanakkor Gubík Ági nem tartozott az oszlopos tagok közé, hiszen csak néhány éve játszik a sorozatban, így az ő fizetését homály fedi. A színházban játszó színészek viszont nem feltétlenül tartoznak a jól kereső magyarok közé. A színházi csúcsgázsi 500-600 ezer forint, de ezt csak kevesen érik el ma Magyarországon, általában 200-300 ezer forint az, amit megkeresnek a színészek.

Címlapkép: MTI

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

HRBLOGGER
perfekt
2020. 08. 03. 08:29
A saját tőke emelése

A saját tőke emelésére jellemzően két ok miatt kerül sor. Vagy kötelező a tőkeemelés,...

hrdoktor
2020. 08. 03. 05:01
Queen-hatás az irodában: ha sok erős egyéniség van összezárva

Egy átlagos munkahelyen is előfordul, hogy a Queen együtteshez hasonlóan több tehetséges, kreatív...

happyhunter
2020. 08. 02. 19:54
Kutyás kalandok az irodában

Kutyabarát munkahely vagyunk, a Jobsgarden már régóta nyitott arra, hogy az itt dolgozók magukkal...

legacykft
2020. 07. 31. 09:00
A delegálás 5 szintje

Egy tanulságos történet arról, hogy hogyan adhatunk bizalmat vagy áshatjuk alá a motivációt egy...

jobangel
2020. 07. 27. 12:56
Jobangel máshol...

Kedves Olvasóim! Egyelőre(?) itt, mostantól nem frissül tovább a Jobangel blog. Írásaim a jövőben...

vezetoi-coaching
2020. 07. 21. 13:19
“10-et letagadhatnál!”, “50 az új 30”, “70 az új 50”...

Nézzünk egy kicsit ezek mögé... “a letagadhatnál X évet”, ezt én magam is hallottam néha...

laskainelli
2020. 07. 19. 19:38
Bízhatok még benne, ha már egyszer megcsalt?

A tartós párkapcsolatokban gyakran előfordul, hogy a két fél sérüléseket szerez egymástól....

NÉPSZERŰ
FRISS