7 °C Budapest

Csillagászati összeg: ennyit keres egy kezdő menedzser az Aldinál

2020. február 4. 08:15

A minimálbér hétszeresének megfelelő juttatást fizet az ALDI Magyarország a betanulási időszak után a kezdő menedzsereknek. Közben a Lidl is bejelentette, mennyit lehet keresni náluk.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a vezetői pozíciók területén is azt tűzte ki célul, hogy Magyarországon a legjobban fizető vállalatok közé tartozzon, és gazdasági szektortól függetlenül kimagasló bérezéssel honorálja a kiemelkedő teljesítményt. A vállalat továbbra is átlagon felüli karrierlehetőségeket kínál elsősorban gazdasági területen végzős, vagy pályakezdő fiatalok számára, akik vezetés, szervezés vagy menedzsment területen tervezik a jövőjüket. Számukra a regionális területi vezető pozíció ideális választás, amennyiben szeretnének az ALDI szervezetében egy 100-150 főnyi munkatársból és 4-5 üzletből álló egységet irányítani. A sikeres pályázók a 8-9 hónapig tartó betanulási folyamat során megismerkednek az ALDI üzleteinek és logisztikai központjának legtöbb munkafolyamatával, majd fokozatosan átveszik egy adott régió ALDI-üzleteinek az irányítását.

A bolti és logisztikai dolgozók bérének emelésével párhuzamosan a menedzseri fizetéseket is növelte a vállalat. A 2020-as béremelés következtében a regionális területi vezetők már a betanulási időszakban is kimagasló, bruttó 892 800 forintos bérre számíthatnak. A munkakör személyes jelenlétet igényel az üzletekben és az ALDI központi igazgatásában, ezért a vállalat a közlekedéshez már a belépés napjától egy prémium kategóriás személygépkocsit biztosít magánhasználattal.

Amikor a vezető - jellemzően háromnegyed évi tréning után - átveszi az irányítást 4-5 üzlete felett, a bére bruttó 1 128 300 forintra emelkedik. A regionális területi vezetőknek néhány év után lehetőségük van külföldi munkavégzésre is az ALDI Dél hálózatán belül, így akár Ausztriában, Ausztráliában, Olaszországban, Németországban, az USA-ban, Svájcban vagy az Egyesült Királyságban is tapasztalatot szerezhetnek, ami után bármikor visszatérhetnek a magyar ALDI-hoz, és akár ugyanebben, akár más pozícióban is folytathatják karrierjüket.

A z ALDI számos karrierlehetőséget kínál a HR, a marketing, a beszerzés, az értékesítés és a logisztika területén is. Az ezekben a szegmensekben dolgozó menedzserek bére megegyezik a regionális területi vezetők bérével. Az ALDI mintegy 2,5 milliárd forintot fordít bérfejlesztésre Magyarországon 2020-ban, és országosan egységes bértáblát alkalmaz, vagyis településtől függetlenül ugyanazt a bért biztosítja menedzser beosztású dolgozóinak.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem