15 °C Budapest

Budapesten nyitott új központot a gyógyszermulti: 350 melóst keresnek

2019. október 2. 20:00

A több mint 100 országban jelen levő francia gyógyszeripari cégcsoport új, nemzetközi üzleti szolgáltató központot hoz létre Budapesten, jelentette be Magyar Levente Miniszterhelyettes és Soóki-Tóth Balázs a Sanofi magyarországi üzleti központjának vezetője. A 350 új munkahelyet teremtő szervezeti egység a Sanofi európai és észak-amerikai leányvállalatait támogatja majd Budapestről. 

Hét nyelven szolgálja ki Európa és Észak-Amerika leányvállalatait a Sanofi Budapesten ma átadott nemzetközi üzleti szolgáltatások központja (Sanofi Business Services Budapest Center). Az új üzleti egység 100 munkavállalóval kezdi meg működését, akik a könyvelés, HR és pénzügy területén fognak dolgozni, ám a tervek szerint a munkavállalói létszám 2022-ig összesen több mint 350-re fog emelkedni.  A gyógyszeripari világvállalat már jelenleg is négy telephellyel van jelen Magyarországon, ahol több mint 2000 embert foglalkoztat. Az új munkatársak - akiknek a toborzása már jelenleg is zajlik - elsősorban a munkavállalói és pénzügyi szolgáltatások területén dolgoznak majd.

A Sanofi legújabb beruházása is bizonyítja, hogy Magyarországot, ezen belül is Budapestet szívesen választják befektetéseik helyszínéül a legnagyobb, és leginnovatívabb nemzetközi nagyvállalatok. Ez elismerése a hazai, pezsgő gazdasági környezetnek, a kiválóan képzett magyar munkaerőnek, és magának a fővárosnak is, amely megfelelő infrastruktúrát biztosít az üzleti tevékenységekhez

- hangsúlyozta Magyar Levente a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese a Sanofi budapesti nemzetközi üzleti szolgáltatások központja ünnepélyes átadásán. A miniszterhelyettes hozzátette: bízik abban, hogy Budapest a Sanofi vállalatcsoport kiemelt bázisa lesz a jövőben.

A Sanofi számára kiemelten fontos a munkavállalói elégedettség és annak megtartása. Az új szolgáltató központ létrehozása során ezért hangsúlyos szempont volt, hogy egy olyan fiatalos hangulatú, modern, emberközpontú munkakörnyezet valósuljon meg ami elősegíti a mindennapi együttműködést egy sokszínű, nemzetközi csapatban.  A központnak helyet adó irodaház is ennek megfelelően lett kiválasztva a XIII. kerület újonnan épülő üzleti negyedében.

Nagy megtiszteltetés és egyben nagy felelősség, hogy a 100 országban jelenlévő Sanofi úgy döntött, Magyarországon hozza létre új nemzetközi üzleti szolgáltatások központját. Ez komoly elismerése a magyar csapat szakmai tudásának és tevékenységének, egészen kivételes, hogy egy nemzetközi nagyvállalat három gyártó- és egy regionális logisztikai központ mellett egy stratégiai jelentőségű, globális szervezeti egységet is egy országon belül működtet

- fogalmazott Soóki-Tóth Balázs, a Sanofi magyarországi üzleti központjának vezetője.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A vállalat tervei között szerepel az új üzleti szolgáltatóközpont tevékenységének kiterjesztése további üzletágakra és régiókra, valódi kompetenciaközpontként működve, ahol a munkakörnyezet, az üzleti és kereskedelmi tevékenység, az üzleti adatkezelés továbbfejlesztésén, valamit a folyamatoptimalizáción dolgoznak majd a szakemberek - ugyancsak globális szinten.

A Sanofi hosszútávon elkötelezett magyarországi befektetései mellett, ahol az újpesti központ 110 éves hagyományai biztosítanak szilárd alapokat a fejlődéshez. Soóki-Tóth Balázs szerint a további fejlesztéseket elősegíti, hogy Magyarországon a gazdaság bővül, a mindenkori kormányok befektetésbarát gazdaságpolitikát folytatnak, a magyar munkaerő pedig kimagaslóan képzett. A budapesti üzleti szolgáltató központ az egyike lesz a cégcsoport két ilyen jellegű létesítményének.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem