12 °C Budapest

Búcsúznak az Ötöslottó, Hatoslottó házigazdái: évekig vezették a sorsolást, most menniük kell

2020. augusztus 19. 10:29

Mint arról beszámoltunk, augusztus 22-től megújult műsorvezető-csapattal várja a nézőket a SzerencseSzombat lottóshow. Most az is kiderült, ki távozik a műsorvezetők közül.

Nyár végétől megújult csapattal látható a közkedvelt SzerencseSzombat című műsor, így Harsányi Levente és Lola mellett a második gyermeke születése után visszatérő Mák Kata, valamint Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie felel majd a felhőtlen hangulatért" - írja a Szerencsejáték Zrt. Ez azt jelenti, hogy

Kisó és Kovács Áron nélkül folytatódik a SzerencseSzombat, a Duna TV-n futó ötöslottó-sorsolás zenés műsora.

Kovács Áron távozásának hátteréről egyelőre nincs információ; Kisó viszont nemrég a hivatalos Facebook-oldalán megjelent élő bejelentkezésben mesélt arról, mik a tervei a műsor után. Íme:

Az új műsorvezetők

Lola idén áprilisban csatlakozott a SzerencseSzombat gárdájához, akkor még mint beugró, augusztus végétől azonban a fiatal énekes-műsorvezető már állandó helyet kap hazánk legnépszerűbb lottóshowjának csapatában Harsányi Levente és a visszatérő Mák Kata mellett.

A megszokott arcokhoz újabb tapasztalt műsorvezető csatlakozik, hiszen augusztus 22-től A Dal című műsorból is ismert énekessel, Fehérvári Gábor Alfréddal, azaz Freddie-vel egészül ki a stáb. "Megtiszteltetés számomra, hogy immár a SzerencseSzombat házigazdájaként is üdvözölhetem a Duna Televízió nézőit. Örömömre szolgál, hogy a csapat tagja lehetek, és miután minden kihívást nagyon szeretek, izgatottan várom a kezdést" - mondta Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

Csupán néhány hónapig voltam távol a műsortól, de nagyon boldog vagyok, hogy újra csatlakozhattam a csapathoz, hiányoztak a többiek. Izgatottan várom az új műsorvezetőkkel való közös munkát, de biztos vagyok abban, hogy gyorsan megtaláljuk a közös hangot, hiszen Lolát és Freddiet is hosszú ideje ismerem

- nyilatkozta Mák Kata.

Rengetegen nézik a SzerencseSzombat lottóshowt

Az év elején megújult 50 perces lottóshow jelentősen növelni tudta nézettségét, ezzel biztosítva állandó helyét a top három szombat esti legnézettebb televíziós műsor között. Ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy a Luxor játék sorsolását a műsor első harmadában közel dupla annyian nézik, mint 2019-ben, átlagosan 100 ezer fővel növelve a nézőszámot.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A SzerencseSzombat mind a fiatal, mind az idősebb korosztály körében nagy népszerűségnek örvend. A műsor januári megújulása óta az átlagos nézettség 20%-kal* meghaladta a 2019-es adatokat, az 50 év feletti tévénézők számára pedig továbbra is rendre az Ötöslottó számhúzás az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó műsorrész szombat este az összes elérhető televíziós műsort figyelembe véve.

A SzerencseSzombat részeként zajló Luxor sorsolásának nézettsége is szinte megduplázódott, amelyhez nagyban hozzájárul a show új elemeként bevezetett beszélgetős blokk. Az adatok azt mutatják, hogy a tavalyi év azonos időszakaihoz viszonyítva nem egyszer 80-110%-kal több néző követi figyelemmel a játék sorsolását.

A műsor mára több százezer néző szombat esti szórakozásának részévé vált, sokan közülük minden héten követik a sorsolásokat - így műsorvezető társaimmal szinte beköltözünk az otthonaikba

- fűzte hozzá Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

Változás a Hatoslottón is

Augusztus 23-tól pedig érdemes figyelemmel kísérni a Hatoslottó sorsolását is, hiszen a nyerőszámokat ezentúl Király-Virág Anita és Czeisz Juliette mellett Galán Géza és Pártos Viktor húzza majd. Azaz, mint arról legutóbb beszámoltunk, búcsuzik a stúdiótól Bay Éva fia, Marczali László is.

FONTOS! A Pénzcentrum ezen a játékhéten is élőben közvetíti az Ötöslottó, Hatoslottó sorsolását!

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
hrdoktor  |  2024.04.09 12:06
„A nem az új igen” – olvashatjuk cikkek tucatjaiban. Nézzük, miért több ez, mint egy divatos életmód...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
coachco  |  2024.03.03 12:47
Most belegondolva abba, a Föld, föld...! című könyve után, hogy Márai távozása és az én ifjúkorom kö...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm