2020. február 20. csütörtök Aladár, Álmos

Újabb leállás a magyar banknál: nem megy az online rendszer


Szerdán is gondok akadtak a CIB mobilbankjával. Az applikáció hibát jelez, nem lehet belépni a rendszerbe. A héten már nem ez az első eset.

Szerdán is gondok akadtak a CIB Bank online rendszerével, több olvasónk is jelezte: nem működik a mobilbankos rendszer, nem lehet belépni az appon sem - hétfőn is hasonló probléma akadt. Egyikük írt is a banknak a Facebookon, akik azt válaszolták, hogy valóban vannak fennakadások, de már dolgoznak a probléma megoldásán.

Több kollégánk is a CIB-nél van, 9 óra után nekik sem működött az app, ami csak a következő üzenetet dobja ki belépésnél:

(1002) Hiba történt, kérjük próbálja újra később!

Hétfőn is voltak fennakadások több bank internetes rendszerében.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk