9 °C Budapest

Tudatos növekedés az MKB Bank segítségével (x)

Pénzcentrum
2020. december 14. 05:00

Hatékonyságnövelés, tudatos jövőtervezés, fejlesztések.

A koronavírus-járvány második szakaszában a vállalkozások már nem a túlélésre, hanem a korszerűsítésre, a növekedésre és a termelékenységre fókuszálnak. Az MKB Pénzügyi Csoport komplex szolgáltatásaival, kedvező pénzügyi konstrukciókkal, digitális fejlesztésekkel és szakértő tanácsadással is támogatni tudja őket terveik megvalósításban.

Szarka László, középvállalati divízió igazgató, MKB Bank

"Azt látjuk, hogy a vállalati igények a pandémia második szakaszában sokkal célzottabbak, tudatosabbak. Tavasszal sokan azt érezték, hogy kimaradnak valamiből, ha nem veszik igénybe a kedvezményes finanszírozási eszközöket. Konkrét céljuk, tervük, amire fel akarták használni a hiteltermékeket azonban nem volt. A mostani időszakban a vállalatok céljai már kiforrottabbak, de az óriási hitelkínálatot sokszor nehezen látják át." - mondta Szarka László, az MKB Bank Középvállalati Divíziójának igazgatója azzal kapcsolatban, hogy rövid idő alatt számos vállalatoknak szóló termék jelent meg a piacon, amelyek akár támogatásokkal is kombinálhatóak.

Szakértő tanácsadás

"Folyamatosan figyeljük az új, támogatott hitel- és garancia termékek megjelenését, hogy mielőbb beépíthessük őket az MKB Bank pénzügyi palettájába. Szakértő tanácsadóink pedig naprakész információk birtokában tudnak ügyfeleink segítségére lenni. A pontos fejlesztési igények ismeretében megtalálják az optimális finanszírozási lehetőséget és testreszabott megoldásokkal állnak elő. Most ezzel tudunk a legtöbbet segíteni a vállalkozásoknak." 

Kevesebb cég van bajban

Szarka László szerint az elhúzódó krízis ellenére most úgy tűnik, kevesebb vállalkozás van bajban. "Üdvözöljük a hitelmoratórium meghosszabbítását, de azt látjuk, hogy az MKB Bank vállalati ügyfelei kisebb arányban élnek majd ezzel a lehetőséggel, hiszen kevesen küzdenek strukturális problémákkal. Ez annak is köszönhető, hogy a közép- és nagyvállalati szegmensben jobban megtalálható a stratégiai gondolkodás, amely ügyfélkörben egyébként az MKB Bank hagyományosan erős. Az MKB Bank és tanácsadói a vállalkozásokra továbbra is partnerként tekintenek és a folyamatosan változó gazdasági helyzetben is támogatják őket céljaik elérésében. Az MKB Bank komplex szolgáltatásain túl a teljes MKB Pénzügyi Csoport is a vállalkozások mögött áll és a lízingfinanszírozásban, a megtakarítások kezelésében vagy többek között a pályázati tanácsadásban is segítséget nyújt számukra."

https://mkb.hu/uzleti/vallalatoknak/tamogatott-hitelek 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2024. április 24. 07:30
Még mindig a változó kamatozású állampapírokkal érhető el a legmagasabb hozam a lakossági állampapír...
Holdblog  |  2024. április 24. 06:03
Megválasztása óta keveset beszélt Argentína új elnöke a dollárra való átállásról, pedig a lépésnek k...
MEDIA1  |  2024. április 23. 19:14
Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Siófokon jelenleg is zajló Digital-Media Hung...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem