Tömött sorok várhatók a bankokban: pár nap, és kezdődik az őrület

MTI2019. június 26. 08:32

Hatalmas érdeklődés mutatkozik a nagycsaládosok körében a július elsejével életbe lépő családtámogatási elemek iránt, a várakozásról Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke számolt be a Magyar Hírlapban.

A napilap szerdai számában megjelent cikk szerint a szervezet vezetője közölte: minden, a napokban életbe lépő elem iránt egyaránt óriási az érdeklődés a NOE tizenkétezer családot számláló közösségében. Július elsejétől lehet majd igénybe venni a hétpontos családvédelmi akciótervből a babaváró támogatást, a családi otthonteremtési kedvezményhez (csok) kapcsolódó kedvezményes hitelt a használt ingatlanok vásárlásához, a jelzáloghitelek egy részének elengedését, valamint a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását.

Felelős hitelfelvételhez használd a Pénzcentrum kalkulátorát!

A jelzáloghitel elengedésére vonatkozó támogatások, mint Kardosné Gyurkó Katalin mondta, elsősorban a fiatalabb, de már több gyermeket nevelő családokat érdeklik. A maximum tízmillió forintos babaváró támogatás szintén komoly érdeklődésre tart számot a szervezet körében - olvasható a Magyar Hírlapban.

Címkék:
hitel, család, autó, autóvásárlás, családtámogatás, novák, nagycsaládos,