2019. február 21. csütörtök Elenonóra

Többféle díjat is elengednek a bankok: megéri most lecsapni


Különféle kedvezményekkel igyekeznek ügyfeleket szerezni a bankok, most például a kezdeti költségeket engedi el vagy téríti vissza több hitelintézet is - írja a vg.hu. A kínálat leginkább az 5 éves kamatperiódusú hitelekre fókuszál.

A bankok több kezdeti költséget is elengednek akciók keretében, a nagyobb szereplők többségénél az ügyfelek hitelhez kapcsolódó kiadásai közül kikerülhet a folyósítási díj, az értékbecslési díj, a földhivatali tulajdonilap-lekérés költsége és a közjegyző díja is - amelyet sok bank egy felső értékhatárig vállal át (az Erste 50 ezerig, a Budapest Bank 40 ezerig).

Lakást vásárolnál? Hasonlítsd össze a hiteleket a Pénzcentrum kalkulátorában!

Egyéb kedvzemények is vannak: a CIB ingyenes előminősítést végez a lakáshiteladósnál, az MKB-nál elkerülhető az előtörlesztési díj, ha az adós megfelel a feltételeknek. A Raiffeisen online kedvezményt nyújt: a honlapján lakáshitelt igénylő ügyfelek 40 ezer forintos jóváírást kaphatnak a feltételek teljesítésekor. Kamatkedvezmények érhetők ez al OTP-nél és az UniCredit Banknál is.

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 428 forintos törlesztővel a Budapest Bank (THM 7,9 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (69 141 Ft/hó; THM 8,02%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket a Raiffeisen (69 064 Ft/hó; THM 8,25 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hatalmas tortúra: gyerek nélkül is lehet kamatmentes az Orbán-hitel
A CSOK szabályai sejtetik, mi várhat a meddő párokra.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS