9 °C Budapest

SissiPark: előszezoni árak, főszezoni hóhelyzet (x)

Pénzcentrum
2017. december 11. 05:00

Csalhatatlanul kezdetét vette a téli szezon az osztrák sípályákon.

Már most példátlanul jó terepen, csaknem kifogástalan havon síelhetnek az Ausztriába érkezők. Az 1650 méter magasan fekvő Lachtalban az elmúlt időszakban szinte folyamatosan havazott, működnek a hóágyúk és a legtöbb felvonó is, Schladming-Dachstein hegyein pedig már 3 síterepen elindultak a síliftek.

Már az előszezon is jól indul az osztrák Alpokban, legalábbis az 1650 méter magasan fekvő Lachtalban és a Dachstein gleccserhez közeli Schladming/Hausban, ahol a minden kényelemmel felszerelt SissiPark pályaszállások luxus körülményekkel várják a vendégeket. És ezúttal nemcsak az apartman szálló kiemelt színvonalára gondolunk, hanem a természeti körülményekre is, hiszen mindkét helyszínen már most annyi hó esett, mint egy jónak mondható téli főszezonban. Így aztán nem csoda, hogy a lachtali sípálya egyes szakaszain megjelentek a korai síelők, akik éppen ezt az érintetlen természetet, a csendet, a nyugalmat és a kényelmes lesiklást szeretik. A schladmingi Haus im Ennstalban üzemelő SissiPark közelében található Dachstein gleccseren ugyanilyen körülmények között szeptember óta lehet síelni és a Ski-Amadé síszövetséghez tartozó 4-Hegyből három, a Planai, a Reiteralm és a Hauser-Kaibling sífelvonói is zavartalanul működnek.


Tapasztalt helyiek, a régiókban síoktatók és rendszeresen síelők egybehangzó véleménye szerint az Alpoknak ezekben a régióiban több év után idén végre nem lesz hó hiány, hiszen már most, az előszezonban is főszezoni körülmények uralkodnak. Kivéve az árakat. Ilyenkor ugyanis mindezt a kényelmet és szépséget előszezoni árakon, vagyis a főszezoninál olcsóbb síbérletekkel lehet élvezni. A lachtali SissiParkban ebben az időszakban garantált a kedvezmény a Besíző akciós csomagokkal, amiben most a félpanziós ellátás és ingyenes gyerek síbérletek is benne vannak.
A korai szezonkezdés előnye, hogy miközben már működnek a felvonók, s teljes gőzzel üzemelnek a hütték, sehol nem kell sorban állni, tülekedni, de még csak várakozni sem. Az előszezonban ez a kényelem, na és persze a háborítatlan, síelésre csábító hófödte hegyoldalak a legvarázslatosabbak. Ilyenkor lehet a legkényelmesebben élvezni ezt a sportot és a gyönyörű természetet. Aki egyszer ráérez az előszezoni síeléssel járó szépségekre, az többé nem akar lemondani róla.


Mivel a SissiPark mindkét helyszínen pályaszállásként üzemel, természetesen a síeléshez szükséges minden kényelmi feltétel is garantált. Az épület földszintjén található fűtött sí-tárolókat csak pár lépés választja el a lesikló pályáktól, így a felszerelést egyáltalán nem kell szállítani vagy cipelni, a lécbe beleugorva szinte azonnal lehet suhanni a lejtőn. A saját szaunával felszerelt, elegáns apartmanok mindegyike egyedülálló panorámára, a hófödte csúcsokra és - lévén, hogy pályaszállás -, természetesen a sípályákra néz. Az a vendég sem csalódik azonban, aki a pihenés óráit nem a lakosztályában, hanem a szálló környékén, pihentető sétával vagy éppen keményebb hegyi túrával töltené, hiszen ehhez mindkét helyszínen adottak a körülmények. Méghozzá káprázatos körülmények. Erről a káprázatról azonban nem emberi kéz, hanem maga a természet gondoskodik.

További információk és online foglalás: www.sissipark.at

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm