2018. augusztus 17. péntek Jácint

Pénzt adhatnak vissza az ingyenes, rákkeltő vérnyomáscsökkentők után is

  • Népszava
  • 2018. július 20. péntek 08:30

A hatóságok bejelentették, hogy minden hibás hatóanyagú valsartan gyógyszert visszavesznek a patikákban, így azok is kaphtank pénzt, akik nem is fizettek semmit - írja a Népszava.

Néhány hete robbant a hír, hogy több tíz hazánkban is kapható vérnyomáscsökkentő készült szennyező hatóanyaggal, melyekről később az is kiderült, hogy rákkeltők. Az érintett hatóanyaggal készített gyógyszereket a gyártó néhány napja a visszahívta. A magyar hatóságok nemrég azt jelentették be, hogy az összes érintett gyógyszert visszaváltják a patikában pénzért. Ez viszont azt a faramuci helyzetet idézheti elő, hogy olyanok is kapnak pénzt, akik közgyógyellátás keretében. ingyenesen jutottak hozzá a pirulához.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a K&H Bank nyújtja, náluk 20 033 forintos törlesztőt ígér a 8,81%-os THM; de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében 20 252 forintos törlesztővel számolhatunk havonta. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB Bank, a Budapest Bank, a Cofidis, az ERSTE Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS