2020. augusztus 14. péntek Marcell

Pénzt adhatnak vissza az ingyenes, rákkeltő vérnyomáscsökkentők után is

  • Népszava
  • 2018. július 20. péntek 08:30

A hatóságok bejelentették, hogy minden hibás hatóanyagú valsartan gyógyszert visszavesznek a patikákban, így azok is kaphtank pénzt, akik nem is fizettek semmit - írja a Népszava.

Néhány hete robbant a hír, hogy több tíz hazánkban is kapható vérnyomáscsökkentő készült szennyező hatóanyaggal, melyekről később az is kiderült, hogy rákkeltők. Az érintett hatóanyaggal készített gyógyszereket a gyártó néhány napja a visszahívta. A magyar hatóságok nemrég azt jelentették be, hogy az összes érintett gyógyszert visszaváltják a patikában pénzért. Ez viszont azt a faramuci helyzetet idézheti elő, hogy olyanok is kapnak pénzt, akik közgyógyellátás keretében. ingyenesen jutottak hozzá a pirulához.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.