2019. július 22. hétfő Magdolna

Nyomorog a Neoton Família sztárja: így fojtja meg a devizahitele

  • Blikk
  • 2019. július 12. péntek 11:02

Csak gyermekére, Tamásra számíthat a bajban a Neoton Família egykori énekesnője: svájcifrank-alapú hitele miatt 41 millió forinttal tartozott a banknak Pál Éva, és mivel állandó keresete nincs, a fia fizeti a törlesztőrészleteket.

"Nem is tudom, mi lenne velem, ha Tamás nem lenne mellettem, valószínűleg éhen halnék a fiam nélkül. Ő tart el, a bank a fizetéséből vonta le minden hónapban a 170 ezer forint törlesztőrészletet" - panaszolta a Blikknek az énekesnő. Éva 10 millió forintos kölcsönnel kezdett, amely később 41 millióra rúgott, jelenleg pedig még 19 milliót kell visszafizetnie.

Néhány hónapja újra színpadon áll és régi Neoton-slágereket énekel Pál Éva, amivel némi pénzt is keres: "Fél áron vállalok el minden fellépést, hogy minél több helyre hívjanak, de egyelőre ez is több, mint a semmi" - mondta Éva, akinek jelenleg átlagosan heti egy koncertje van.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 2 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS