2019. február 21. csütörtök Elenonóra

Nincs megállás: viszik a magyarok a hitelt, mintha nem lenne holnap


Már januárban több személyi kölcsönt folyósítottak a bankok, mint az azt megelőző, karácsony előtti hónapokban. A pénzintézetek különleges akciókkal, díjelengedéssel csábítják az ügyfeleket hitelfelvételre - számol be a Világgazdaság.


A sürgölődés érthető, hiszen a múlt télen, a hitelboom tombolása közben a januári 27,25 milliárdos személyihitel-folyósítás 21,5 százalékkal haladta meg a 2017 decemberit, sőt még a novemberi adatra is rávert 20 millió forintot a Magyar Nemzeti Bank adatai szerint.

Hogy a számodra lehető legmegfelelőbb személyi kölcsönt tudd felvenni, hasonlítsd össze a legjobb ajánlatokat a Pénzcentrum kalkulátorával. Ha például 1 millió forint szabad felhasználású kölcsönre van szükséged, az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank kínálja: havi 20 218 forintot kell visszafizetnek 5 éven keresztül. De érdemes megnézni még K&H Bank ajánlatát is, itt a havi törlesztő összege 20 033 forint. A Raiffeisen Bank, az MKB Bank és Budapest Bank ajánlatai is megtalálhatók a kalkulátorban.

A hiteligénylők jelentős része nem mindennapi anyagi gondjai megoldására vesz fel kölcsönt - ezt igazolja az átlagos hitelösszeg látványos emelkedése is -, sokan év elején már a tavaszi lakásfelújítást vagy épp autóvásárlást terveznek.

JÓL JÖNNE 600 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 600 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg, emellett 250 ezer forint feletti jövedelemmel és jövedelemátutalással számoltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 613 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB 14 634 forintos törlesztőt (THM 10,14%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Raiffeisen az OTP, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hatalmas tortúra: gyerek nélkül is lehet kamatmentes az Orbán-hitel
A CSOK szabályai sejtetik, mi várhat a meddő párokra.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS