2018. szeptember 23. vasárnap Tekla

Nagy változás jöhet a Diákhiteleknél: erre is kibővítenék a felhasználást


Új javaslatcsomagot terjesztettek a kormány elé, mely a nyelvtanulás hatékonyságát hivatott növelni Magyarországon. Ebben pedig többek között a nyelvtanulási diákhitel bevezetése is szerepel - írja az Index. 

Varga Mihályék több javaslatot is a kormány elé terjesztettek, amiknek a célja a magyarországi nyelvtanulás hatékonyságának a növelése. A Nemzeti Versenyképességi Tanács (NVT) javaslatai között szerepel többek között:

  • a nyelvtanulási diákhitel bevezetése
  • az idegennyelvi-táborok ösztönzése
  • a külföldi filmek feliratozásának előtérbe helyezése

A lap ugyanakkor megjegyzi, hogy a tervek gyakorlati megvalósítására egyelőre nincsenek információk. 

JÓL JÖNNE 3 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 51 798 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,27%) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (51 856 Ft/hó; THM 8,10%); illetve a Budapest Bank (52 219 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Iparági figyelmeztetés: rengeteg magyar család maradhat fűtés nélkül
Csak hetekre előre lehet időpontot egyeztetni a fűtésszerelőkkel.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk