2018. július 21. szombat Dániel, Daniella

Nagy változás jöhet a Diákhiteleknél: erre is kibővítenék a felhasználást


Új javaslatcsomagot terjesztettek a kormány elé, mely a nyelvtanulás hatékonyságát hivatott növelni Magyarországon. Ebben pedig többek között a nyelvtanulási diákhitel bevezetése is szerepel - írja az Index. 

Varga Mihályék több javaslatot is a kormány elé terjesztettek, amiknek a célja a magyarországi nyelvtanulás hatékonyságának a növelése. A Nemzeti Versenyképességi Tanács (NVT) javaslatai között szerepel többek között:

  • a nyelvtanulási diákhitel bevezetése
  • az idegennyelvi-táborok ösztönzése
  • a külföldi filmek feliratozásának előtérbe helyezése

A lap ugyanakkor megjegyzi, hogy a tervek gyakorlati megvalósítására egyelőre nincsenek információk. 

MIT SZÓLNÁL 490 EZER FORINTHOZ?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Íme, egy példa: kalkulátorunkban 490 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja havi 16 075 forintos törlesztővel; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank ajánlata sem, amely esetében 16 273 forintos havi törlesztővel kalkulálhatunk. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, a Raiffeisen Bank, az ERSTE Bank, valamint a Budapest Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ennyiért gályáznak a napszámosok a magyar gyümölcsösökben
Jócskán emelkedtek az órabérek tavalyhoz képest.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS