2020. december 5. szombat Vilma

Milliókkal vágták meg Vastag Csabát: állítólagos barátai verték át


Kemény leckét kapott az élettől Vastag Csaba, aki korábban vakon megbízott a barátaiban és igazi gavallérként viselkedett, amikor kölcsönkértek tőle.Csakhogy az odaadott pénzt soha többé nem látta viszont!

Vastag Csaba ma már nagyon megválogatja, hogy kiket enged magához közel, és erre minden oka meg is van - írja a Ripost. A 38 éves énekessel a múltban számtalanszor előfordult, hogy túlságosan jóhiszemű volt a barátnak hitt emberekkel, ennek eredményeképp pedig ma már milliókkal tartoznak neki.

Való igaz, hogy korábban nagyon gavallér módon bántam ezzel a pénzkérdéssel és mindenkiben vakon megbíztam. Ha valaki kölcsönkért, vagy előállt egy üzleti tervvel, ami már csak arra várt, hogy én beletegyek egy bizonyos összeget, akkor azonnal rábólintottam a dologra. Gyerekkori barátaimnak, volt osztálytársaimnak is adtam kölcsön, persze azóta se adták meg. Milliókkal lógnak nekem

- mondta el az énekes, aki alaposan megtanulta a leckét: ma már senki sem tudná rávenni arra, hogy jóhiszeműen kinyissa a pénztárcáját. Azt is bevallotta, hogy már letett róla, hogy behajtsa a tartozásokat. 

"Ha elkezdem hívogatni az illetőt, akkor még engem teremt le, hogy miért üldözöm. Hiszen megmondta, hogy nem tudja visszaadni! Aztán van az a típus, aki legalább felveszi a telefont, és előadja ugyanazt a monológot havonta háromszor, hogy most megint miért nem. Persze hozzáteszi, hogy egyébként miért nyaggatom, hagyjam békén" - ecsetelte Csaba, aki a számtalan rossz élmény miatt úgy döntött, többé nem ad kölcsön.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Súlyos problémára világított rá a járvány második hulláma: ideje észbe kapni!
Egyre többen keresnek olyan megoldást, melyben biztonságba érzik saját magukat és a családtagjaikat.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk